bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İstemek Yetmiyor Bazen
Yazarlar // 23 Ocak 2018 Salı 21:55

Ragıp GÖKER

‘’O sezon, bu sezon oldun’’ diyerek şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonun ilk yarısında aradığını bulamadığı gibi, devre biterken Başkanı’nı kaybetmiş, bu nedenle yönetimsiz kalmış Samsunspor’da tam anlamıyla kaos yaşanıyor.
Altı oyuncusunu kaybettiği gibi, transfer tahtası kapalı olduğu için bırakın takıma takviye yapmayı, kaybettiklerinin yerini bile dolduramadı Samsunspor.
Bütün bunlar yetmezmiş gibi, ikinci yarının bu ilk maçına hazırlanırken, hafta içinde Teknik Direktörü’nün, önce ‘’istifa edebilirim’’ sonra da, ‘’yanlış anlaşıldım’’ gibi saçmalıklarına tanık olmanın şaşkınlığı ile çıktı takım.
Bu lig’de sonuçları önceden kestirmek mümkün olmadığı için sezonun ikinci yarısındaki bu Gazişehir maçını kazanmak önemli elbette ama kaybettiklerinin yerine yenileri konulamaz ve hatta takviye yapılmazsa, sezon sonunda Samsunspor’u bekleyen akıbet daha çok merak edilir oldu.
İki stoperimizle birlikte sol bekimiz de ayrıldı biliyorsunuz.
Allah’tan stoper oynatacağımız Ercan Yazıcı’nın yanı sıra, sol bekte Ahmet Burak Solakel ve sağ bek mevkiinde de görev alabilecek Ahmet Cebe gibi oyuncularımız var.
Engin İpekoğlu’nun, Ercan’ın yanına Erkam Reşmen’i monte ederek sorunu çözme planının bir çaresizliğin ürünü olduğunu biliyoruz.
Bu nedenle stoper oynamayı bilmediği için yaptırdığı penaltı nedeniyle, ne Erkam Reşmen’i ne de, O’nu orada oynattığı için Engin İpekoğlu’nu suçlayamayız.
İlk yarı boyunca rakip kaleye gidemesek de, penaltı pozisyonunun yaşandığı ana kadar, orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta Gazişehir’le başa baş bir oyun ortaya koymuştu Samsunspor ama penaltıyla birlikte gelen gol, takımın konsantrasyonunu da bozdu.
İpekoğlu, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığımız maçta daha atak oynamak ve hatta gol bulabilmek amacıyla Muhammet Beşir’i Jonathan Ayite ile, Enes İslam İlkin’i de Jhon Chıbuıke ile değiştirdi.
Samaras’la pozisyon da bulduk.
Savunmaya oyuncu alınması gerektiğini tartışamayız elbette ancak orta alana, defansif özellikleri olan oyuncu alınmalıdır.
Zira Kenan Karışık’ın defansif özelliklerinin çok güçlü olmadığını zaten biliyoruz ama Oğuz Gürbulak, ’ın da, Çağrı Ortakaya kadar o bölgede başarılı olmayacağı anlaşılıyor.
Engin İpekoğlu, ikinci yarıdaki cesur oyunun verdiği güvenle, 73’de Gökay İravul’u da oyuna alarak, bu maçtan puanla dönme istediğini belli etti ama Erkam Reşmen’in yaşadığı sakatlık sırasında oyunun soğuması nedeniyle savunmanın konsantrasyonu bozulunca yapılan bir hata sonrasında, Gazişehir takımının ikinci golü geldi
Bu gol takımın ayarını tamamen bozunca Ercan Yazıcı’nın neden olduğu penaltı da sonucu belli etti.
İstemek yetmiyor bazen.
Dün akşam şu gerçekle bir kez daha yüzleştik:
Kazanabilmek için bütün hatlarıyla doğru işler yapan bir takımın olacak