bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
ışid; “eşek Arısı Kovanı”
Yazarlar // 3 Ağustos 2014 Pazar 00:00

Hüseyin KURT

Eski CIA ve ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) çalışanı Edward Snowden, IŞİD Terör Örgütü lideri, terörist Ebubekir el-Bağdadi'nin Arap değil Yahudi olduğunu ve asıl adının Shimon Eilot olduğunu açıkladı.

 

Snowden; ABD, İngiltere ve İsrail devlet destekli olarak istihbarat örgütlerinin IŞİD'i "Hornet's nest" (Eşek Arısı Kovanı,) adını verdikleri bir strateji dahilinde geliştirdiklerini söyledi.

Yani bu bilgi ışığında IŞİD’in suni bir yapıda, küresel güçlere, emperyalizme, Hristiyan lobisine ve Siyonizme hizmet ettiğini söyleyebiliriz.

"Hornet's nest" Türkçe tabiri ile “Eşek Arısı Kovanı Stratejisi” nin IŞİD ile amacı; “Dünya üzerindeki sözde “Radikal İslamcı” olarak tanımladıkları cihatçıları tek çatı altında toplayarak güçlü bir terör örgütü yaratmak”. Yani dana önce Afganistan, Pakistan, Çeçenistan, Irak, Kosova gibi yakın dönem çatışma ve savaşların yaşandığı bölgelerdeki cihatçıları IŞİD’e katılacak söylem ve nedenler ile bir örgüt alanda toplamayı hedefliyor.

Küresel güçler, İsrail Devletini ve Yahudileri korumanın, vadedilmiş topraklarda Büyük İsrail’i kurmanın tek yolunun, İsrail sınırlarına yakın bir suni düşman yaratmak olduğunu biliyor.

 

Kim bu Edward Joseph Snowden ?;

“ABD hükümetinin gizli izleme programlarının detaylarını ifşa eden eski bir NSA ve CIA çalışanı. Şuan devlet mallarının casusluğu ve hırsızlığıyla suçlayan Amerikalı yetkililer tarafından bir kaçak olarak görülüyor ve şu an Rusya'da geçici sığınma altında yaşıyor.”

Snowden; gizli ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) belgelerini medyaya ifşa ederek NSA tarafından yürütülen küresel izleme aletlerinin işletme detaylarını, Beş Göz ortaklarını (ABD, Kanada, İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda) ve birçok ticari ve uluslararası ortağı ortaya çıkaran NSA’den bilgi sızıntılarını başlatmıştır.

 

 

Kendisini düzenli olarak takip ettiğim Erdal Sarızeybek, son iletilerinden bir tanesinde şu cümleleri kullanmış;

“İncil diyor ki Babil'de taş üstünde taş bırakmayın...

Tevrat diyor ki, Filistinlileri çocuklarına kadar öldürün...

Ve Tevrat diyor ki, Şam yıkılacak, Mısır yıkılacak, Babil yıkılacak ve İsrail sağ kolu Mısır'da sol Kolu Babil'de büyük israil olacak.

Saygımız var, Allah'ın kutsal kitaplarına inanıyoruz...

Bugün kardeş kardeşi öldürmeye başlayınca, bugün Müslüman Müslüman'ı öldürmeye başlayınca, bugün hep ölen ve öldüren Müslüman gibi olunca, ister istemez soruyoruz; bu İŞID Müslüman mı yoksa Yahudi-Hıristiyan mı?

Bu bir Haçlı seferi sakın olmasın!”

Müslümanların yakın coğrafyalarda acılar, katliamlar ve zulümler yaşadığı bu dönemde etrafımdaki herkesdoğruyu arıyor” ve toplum üzerinde oynanan “algı operasyonları” o kadar üst seviyede ki “kim, neye inanacağını şaşırmış”.

Suriye’de, Irak’ta “Allah-u Ekber” nidaları ile kafası kesilen, öldürülen Müslümanlar, son nefeslerini “Kelime-i şahadet” getirerek veriyor.

Eeee! Emperyalist güçlerin, Siyonistlerin amacı da bu değil mi?

Allah’a emanet olun!