bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İpi Kim Göğüsleyecek?
Yazarlar // 28 Mart 2019 Perşembe 22:39

İsmail BAŞARAN

Seçim günü geldi çattı, şunun şurasında sadece iki gün kaldı, Cuma ve Cumartesi geçince Pazar günü sandık başına gideceğiz, vatandaş olmak için. Gideceğiz de ne olacak, bizi vatandaşlıktan sayacaklar mı?
Özellikle CUMHUR İttifakı’nın her iki genel başkanı ve hükümetteki bazı bakanların öyle bir söylemleri var ki, Vallahi aklıma iyi düşünceler gelmiyor.
Tehdit dolu söylemler aldı başını gidiyor. Bazıları MİLLET İttifakı’nın bazı adayları için “Seçilecekler de ne olacak, o koltuklarda oturabilecekler mi”  sorup duruyorlar. Bu sorunun altında yatan gerçek size de “görevden alacağız” tehdidini çağrıştırıyor mu?
Ben o ifadelerin altında korku salmak gibi bir düşünde olduğu inancındayım.
Seçilmişler görevden alınacak yerlerine yine kayyumlar atanacak, yine olağanüstü hal hortlayacak, dine iktidarı eleştirenler kodese tıkılacak, hem de yargılanmadan. Bunun adı demokrasi değil otoriter rejimdir.
İşte o zaman bugüne kadar saklanan gerçek de ortaya çıkacak. O rejim de demokrasi değildir, vatandaşın oyuna ipotek koyanların demokrasiden söz etme hakları da yoktur.
Bir soru: Eğer İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Mersin, Antalya gibi illerin kaybedilmekte olduğu gelen sonuçlardan anlaşılırsa yine geçersiz oylar geçerli sayılacak mı son dakikada? Daha da önemlisi seçimler son anda iptal edilecek mi?
Eğer seçim yapılırsa Samsun’da hem Büyükşehir’de hem de ilçe belediyelerinde ipi hangi adaylar göğüsleyecekler.
MİLLET İttifakı’nın başarılı olamaması halinde ilçe ve il yönetimlerden başlamak üzere tepeye kadar CHP yönetimlerinde değişiklik olacak mı?

GÜNÜN SÖZÜ
Terbiyeli adam, terbiyesizle geçinmesini bilendir. (Odison Mizner)