bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İnegöl Karadeniz'de Boğuldu
Yazarlar // 25 Şubat 2019 Pazartesi 05:53

İsmail BAŞARAN

3. dakikada İlyas’ın attığı golle Samsunspor oyuna adeta 1 – 0 önde başladı. Samsunspor’un kendi evinde gelişen ilk atağında bulduğu bu golle oyuna ağırlığını koydu. Golden sonra konuk ekip dengeyi sağlamaya çalıştıysa da erken gelen golle moral bulan Samsunspor karşısında oyunu kendi sahasında kabul etmeye başladı, bu da Samsunspor’un atak üstünlüğünü eline almasına yol açtı.

İlk 10 dakikadan sonra Samsunspor oyunu sahanın her yerine yayınca rakip savunmada zorlanmaya başladı, bu da Kırmızı Beyaz Siyahlı takımın üstünlüğü eline almasına yol açtı.

Oyunun üçte birlik bölümü geçilene kadar Samsunspor baskısını sürdürmekten geri kalmadı. Bu dakikaya kadar oyun sürekli rakip sahada oynandı, ev sahibi takım yaptığı baskıyla rakip İnegölspor’u kendi sahasından çıkarmadı. Samsunspor oyunu kanatlara yaydığı bölümlerde baskısını daha da artırdı. Samsunspor ikinci yarıya bir gol daha atıp rahatlamak için baskıyla başladı.

Baskı 63. Dakikada İlyas’ın attığı golle ev sahibi ekip 2-0 öne geçince hem futbolcular hem de taraftar rahattı. Samsunspor 3. golünü de Bahattin’le kazandı. Bahattin de uzun aradan sonra gol orucunu bozdu.

İkinci yarının kayıpsız takımı İnegölspor, Samsun’da Karadeniz dalgalarında boğuldu.

Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mustafa Demir ve Hayati Tekin de karşılaşmayı tribünden izlediler.