bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İncelenecek de Ne Olacak?
Yazarlar // 15 Kasım 2019 Cuma 23:49

İsmail BAŞARAN

Samsun son günlerde AK Parti Grup başkanvekili Hasan Uzunlar'ın sosyal medyada Atatürk ile ilgili skandal paylaşımları ile çalkalanıyor. Sadece muhalefet partileri değil AK Parti de işin üzerinde ciddi şekilde duruyor. Bu< konuda parti inceleme başlattı da bakalım sonuç ne olacak?

Sadece bir kınama mı gelecek yoksa partiden ihraç mı edilecek? Eğer partiden ihraç edilse Meclis’te bağımsız kalınca bir suç işlediğine mi karar verilecek, böyle bir kararın sonucunda Cumhuriyet Savcıları harekete geçebilecek mi?

Aslında yasal olarak bu konuda yargılama süreci sonucu Atatürk’e hakaretten cezaya çarptırılması olabilecek mi sorusuna yanıt bulabilmek de zor çünkü AK Parti’li kendisi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu, “Bu ülkenin kurucu lideri hakkında kim olursa olsun böyle konuşmaya hakkı yoktur, durum inceleniyor” demesi de yüreklere pek su serpmiş değil. Cumhurbaşkanına birisi hakaret etse hemen derdest edilip yargılanır ve cezası kesilir de kurucu Cumhurbaşkanı olunca savcılar herhalde işi ağırdan almaz ve gereğini yaparlar.

Hasan Uzunlar Atatürk'e hakaret eden paylaşımlar yaptığı için görevinden alınmış ancak yine mecliste duruyor. Gerek böyle yapılmış olacak mı, eğer meclisten ihraç edilirse AK Parti’nin üye sayısı düşecek, sunu da kimse göze alamaz gibi geliyor bana.

 

PARA VE DÜDÜK

Samsunspor’da İsmail Uyanık’ın Başkanlıktan istifa etmesinden sonra Şirket büyük ortağı Yıldırım çevresine çok başlılıktan işlerin iyi gitmediğini söylemiş.

Çok başlılıktan anladığım kadarıyla Yıldırım, İsmail Uyanık’ın başkan olarak anılması ve kendisinin ikinci planda kalmasından alınmış olmalı. Bu nedenle de işlere karışmaya başladı herhalde. Yıldırım, “Para bendeyse düdüğü de ben çalarım” demeye getirmiş gibi görünüyor. Yıldırım’ın futbol bilgisini araştıracak değilim, ancak bir öneride bulunacağım, aldatılmaya da izin vermesin.

Çünkü Türkiye’de dış güçler bizi yönetenleri de kandırıyorlar zaman zaman ve bunu bir numaralar bile “Bizi kandırdılar” diyebiliyor. Yıldırım da umarım aynı duruma düşmez ve Samsunsor’un geçmişiyle ve geleceğiyle oynamış olmaz. Kısaca para kimdeyse düdük olda olmamalı, düdük ehlinin eline verilmeli.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum.