bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İnanmak Gerek
Yazarlar // 13 Şubat 2017 Pazartesi 21:48

İsmail BAŞARAN

Samsunspor deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Oyunun ilk yarısı golsüz tamamlandı.  Sivasspor ikinci yarıya gol ile başladı. Samsunspor bu gole on dakika sonra N’diaye ile cevap verdi.  Tecrübeli savunmacı düzgün bir vuruşla kaleciyi avladı


Durum eşitlenince  oyuna da denge geldi.  Ancak bu denge çok sürmedi. Çünkü Samsunspor golden sonra rakibin üzerine gideceğine oyunu kendi sahasında kabul etmeye başladı.
Bu anlayış Karadeniz ekibine pahalıya patladı. En azından bir puanla dönebileceği karşılaşmada Sivas’ta üç puan bırakarak ayrıldı.


Oyunu 90 dakikanın tamamında aynı tempoda  oynayamıyorsan yenilirsin.
Futbol  oyunun en basit kazanma şekli oyunu rakipten daha iyi organize etmek veya topa daha fazla sahip olmaktır.

Bunu yapamıyorsan yazılacak tek cümle, “Samsunspor  eline kadar gelen fırsatı tepti” olacaktır.


Beraberlik golünün ardından Sivasspor atakları iyice yoğunlaştı. Rakip teknik adam gol silahlarını bir bir sahaya sürdü. Sivasspor ikinci golü de bitime yaklaşılırken Brezilyalı golcüsüyle buldu.

Sonrasında Kırmızı Beyazlı futbolcuların çabası sonucu değiştirmeye yetmedi. Samsunspor bir haftalık sevincin ardından yine moral bozdu.

Karadeniz temsilcisi için sıkıntılı süreç sezon sonuna kadar sürecek gibi…