bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkadım Belediyesi'ne Öneri
Yazarlar // 17 Temmuz 2021 Cumartesi 20:49

İsmail BAŞARAN

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçede hizmet veren yapı müteahhitleri ile yapı kontrol müdürlüğü faaliyetlerine ilişkin düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Demirtaş, ”Yatırımlarınızın önündeki bürokrasiyi en aza indireceğiz” dedi.

Bu yapıcılar için bir fırsat. İlkadım’daki hareketlilik artacak böylece yapı malzemeleri satanlar, çalışanlar rahat edecekler. Kısaca ilçe sınırları içerisindeki gelir seviyesi yükselecek dar gelirli de biraz olsun refaha erecek.

Belediye’ye önerim, Samsun’a bir konuyu getiren Belediye Başkanı Sayın Necattin Demirtaş'ın ekmek kıtlığı çeken yurttaşına ve hemşehrilerine daha iyi hizmet etmek amacıyla ekmek satış noktalarının artırılmasını gündemine alıp uygulaması olacak. Sayın Demirtaş bunu yapacaktır da seçim zamanının beklenmemesi şarttır. Çünkü vatandaş gerçekten zor durumdadır. Çünkü artık yiğit kuru soğana ve ucuz ekmeğe muhtaç olmuştur.

DELTA KORUNACAK MI?

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesindeki Kızılırmak Deltası, 19 Mayıs, Bafra ve Alaçam ilçeleri sınırlarında yer alan 56 bin hektarlık alanı kapsıyor. Deltada koloniler halinde yaşayan 300 civarındaki yılkı atı, doğaya ayrı güzellik katıyor.

Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, deltanın, barındırdığı yaban hayvanları, kuş varlığı, subasar ormanları, gölleri, sazlık alanları, mandaları, fauna ve florasıyla dikkati çektiğini söyledi.

Burya kadar tamam da Büyükşehir Belediyesi’nin burada otel yapacağı söylentileri doğru mu,  Sayın Dilek Genç’in bu söylentiler ve konu hakkında bir çalışması var mı? Bu bölgede otel yapımının önlenmesi UNESCO’nun dikkatini çeker mi, daha doğrusu kendi dikkatlerini çeker mi?

KAFANIZ KARIŞMASIN

Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadırlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin değil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der. Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar: "Selam, ne yapıyorsunuz?"

Hitler cevaplar: "3. Dünya savaşını planlıyoruz."

Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?"

Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz" der.

Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi?"

Hitler, Stalin'e döner ve der ki:

"Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacağını söylemiştim."

Bu fıkrayı neden anlattım burada? Türkiye'yi yönetenler Türk milleti arasındaki bağ böyle işte. Yönetenler, yönetilenleri takmıyorlar bile. Sadece kendilerinden bazı zamanlarda oy istiyorlar. Oy isterken de hep “verin oylarınızı bu garibin ne yapacağını görün” diye laf yarıştırıyorlar. Bu yarıştırma sırasında oy verenlerin kafaları karışıyor. Kafaları karışıp geleceklerini düşünmeden oy verenler sözüm size: Önümüzde sandık yine gelecek, bu kez kafanız karışmasın ve kendi geleceğinizi, çocuklarınızın geleceğini düşünerek yalan ve hile ile sizi kandıranlara kanmayın.

GÜNÜN SÖZÜ

Sizi başkalarının övmesini istiyorsanız, kendiniz hakkında iyi bir şey söylemeyin. (Pascal)