bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İktidarın Anlattıkları
Yazarlar // 16 Mart 2021 Salı 06:29

İsmail BAŞARAN

AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinden sonra geçen yıllar içinde ve ardından MHP ile yapılan CUMHUR İttifakı döneminde  18 yıl içinde Türkiye’de  yapılacağı söylenen işler yapıldı mı? Bu süre içinde İktidar tam 71 kez yerli ve milli otomobil üretileceği sözünü verdi.
-32 kez petrol ve doğalgaz bulunduğunu müjdeledi. 
-Beş kez elektrikli traktör yapıldığı söylendi
-Dört kez yerli uçak yapıldığı açıklandı.
-UUzaya roket gönderdiğimiz açıklandı.
Aradan yıllar geçti, ne uzaya giden araç geri geldi, ne yerli uçağı havada gördük, ne çıkarılan petrolü kullanabildik, ne de elektrikli traktörü tarlaya süreildik. Bırakın aramayı aradan geçen yıllar içinde Türkiye açlığı mahkum edilirken insanlarımızın büyük bölümü karınlarını bile doyuramaz oldu. 
Biz halen bu söylenenlere inanıyoruz. İnanmamız sürdüğü, sorgulamada bulunmamız halinde  yakında atom bombası yaparsak şaşırmam. Hatta aç karnımızı bile doyuramayacağımız günler gelecek gibi görünüyor. Çünkü milletin parası geçilmeyen otoyol ve köprü inşaatlarına harcanıyor. Bu yolla da vatandaşın sofrasından alınan ekmek  bazı iktidara yakın müteahhitlerin ceplerine gidiyor.


BİR GERÇEK DAHA(!)
Diyanet Ramazan ayı için fitreyi 30 TL olarak belirlemiş. Eğer dört kişilik bir aile iseniz günlük 120 TL, aylık 3.300 TL eder. Asgari ücret ise 2.825 lira.B hesaba göre kira, elektrik, doğalgaz, kira ve su da dahil edilirse ülkenin yaklaşık yüzde 70’lik bölümü fitreye muhtaç durumda.Ancak 2023 yılında Türkiye’nin, Dünya’nın en büyük on ekonomisi arasına gireceğimizi söylüyorlar. Ben de yiyorum ya…
Kimseyi yalancılıkla itham etmiyorum ancak söylenenler gerçekten yalan. İnsanlar ekmek kırıntılarına kadar düşmüş, fırınların bayat ekmeklerini ucuza alabilmek için kuyrukta beklerken hiç olmazsa umut satmayın birader.Eğer insanların umudu ölürse, işte o zaman olacakları şimdiden düşünmek bile istemiyorum. İktidardaki hiçbir milletvekili ve milletvekili bile olamayan atanmış olanlar sokağa çıkamazlar.
Bazıları ordu mu kuruyor, kurmuyor mu bilemem, tek bildiğim gerçek orduyu açlıkla cebelleşen insanların çocukları oluşturuyor. İşte bu ordudan korkulmalı, açlık ordusu korkutmalı iktidarı.


TÜRK’ÜM
1933 Yılından 2013 yılına kadar İlkokullarda okutulan Andımız AK Parti tarafından kaldırıldı. 
Nedenini Bilmiyorum da o yıllarda APO adlı teröristin böyle bir isteği vardı. Andımızın AK Parti tarafından APO istedi diye kaldırıldığına inanmak istemem, bu kadarını da yapmazlar herhalde. 
Sadece Andımız değil TC ibareleri de kaldırılmıştı. Yani, Türkiye Cumhuriyeti dış güçlerin maşası durumundaki APO’nun isteklerini yapıyordu. İktidarda kimlerin olduğunu söylememe gerek yoktur. Şimdiki küçük ortağın başkanı da o zamanlar sağa sola ip atıp duruyor. 
İktidar’a yandan da olsa gelince ip atmaktan vazgeçtiler de Andımızı okutmadılar bile hatta “Türk’üm” demeyi bile yasakladılar. 
Ben inadına dün de Türküm diyordum, bugün de diyorum, yaşadığın sürece de söyleyeceğim. Türk olmayı içine sindiremeyenler  sınırları kanla çizilmiş bu ülkeden gitsinler, nereye giderseler gitsinler…


GÜNÜN SÖZÜ
Aşılmasına imkan olmayan hiçbir duvar yoktur. (ÇEHOV)