bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İktidar Yanlıları ve Karşıtları
Yazarlar // 24 Haziran 2021 Perşembe 09:01

İsmail BAŞARAN

Samsun son günlerde iki olayla sarsılıyor. Olaylardan birisi HALK Gazetesi’nin gündeme getirdiği Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin su saat okumalarındaki tutarsızlık sonucu vatandaşın cebinden haksızca aldığı milyon liralar, diğeri ise 19 Mayıs İlçesindeki Devlet Hastanesinde eksikliklerle ilgiği eksiklikler yüsünden gazeteci dövülmesi.

Samsun'un Ondokuz Mayıs ilçesinde, devlet hastanesinin eksikliklerini kamuoyuna duyurduğu gerekçesiyle doğalgaz  boruları ile dövülen gazeteci İbrahim Akkuş'a yönelik saldırıya tepki yağdı. Neden çünkü saldırganların ise serbest kaldı. Haberlerin yayılmasından sonra bu aldırganlar belki gözaltına alınır ve yargı karşısına çıkarılır. Bir konu da saldırganların yargı karşısına bile çıkarılmadan karakoldan serbest bırakılması. Kim ve kimler aracı oldu da saldırganlar yargı karşısına bile çıkarılmadan karakoldan serbest bırakıldı ve neden, ve de buna kim aracı oldu?

Eğer bu serbest bırakılmaya siyasiler aracı olmuşsa haa yapmışlardır, karakoldan darp suçu işlediği iddia edilen kişi serbest bırakılamaz konu yargıya intikal ettirilir. Yargı bırakırsa bırakır ya da tutuklar dava görüşülmeye başlanır.

Bu olayda iYi Parti Samsun milletvekili Erhan Usta, olayla ilgili yaptığı açıklamada "Samsun'un 19 mayıs ilçesindeki devlet hastanesinin eksiklerinden bahsettiği için borularla darp edilen Yeniçağ Gazetesi muhabiri ibrahim Akkuş’a, acil şifalar diliyor, hem azmettirenlerin hem de saldırganların yargı önünde hesap vermesini bekliyoruz" derken, iYi Parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar'da "Gazeteci ibrahim Akkuş'a yapılan menfur saldırıyı kınıyorum ifadelerini kullandı.

Peki Samsun’da sadece iki milletvekili mi var? CHP’li milletvekili yok mu? AK Parti’li milletvekili yok mu? Elbette var ancak kendilerinin bu olayla ilgili bir açıklamalarına bile tanık olamadım. Eğer konuştular da duymadıysam benim ayıbım eğer bir gazetecinin darp edlmesini sayın muhalefet ve iktidar millervekillerinden bazıları duymamışsa o da onların ayıbı ve görev yapmamalarıdır. Çünkü iktidarda da olsan muhalefette de olsan bir miğllet vekili olarak millete yargısız infaz yapmanın karşısında durmak ve vatandaşı koruyup kollamak asil görevleri arasındadır.

İŞİN SUYU ÇIKTI

Samsun Büyükşehir Belediyesi öyle kamalar vuruyor ki, artık işin suyunu çıkardı. Sadece su fiyatlarıyla oynaması ve yaptığı zamlarla değil hizmet yapacağız adı altında Samsun’u talan etmeye başlamasıyla çıktı bu su. Neler oluyor sahillerde, Mustafa Demir almış eline kazmayı Samsun’a hizmet etme yerine kimlere hizmet etmeyi amaçlıyor?

Sayın Demir bakanlık yaptığı dönemlerden b u yana Samsun’a hangi hizmetleri yaptı da AK Parti Demr’i Samsun’a başkan seçtirdi? Demr’in Samsun’a başkan seçilmesinin perde arkasında neler var bir türlü kimse çözemiyor. Çözebilen varsa açıklasın. Samsun’daki siyasi parti yöneticileride bu konuda pek seslerini çıkarmıyorlar, acaba neden? Sadece milletvekillerinin ses çıkarması bekleniyorsa hata yapılıyor. Muhalefetteki siyasi parti yöneticileri neden sessğz kalıyor. Belediye Meclislerindeki muhalifler neden seslerini yüksek perdeden çıkarıp da halkla birlik olmuyor? Herkes kulağının üstüne yapmış durumda. Bugün halkın yanında olmayanların halk da yarın sandık geldiğinde yanında olmaz unutulmasın.

GÜNÜN SÖZÜ

Zekasız kuvvet yıkabilr, ama yapamaz. (C.Şahabettin)