bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İktidar Olmak İstiyoruz
Yazarlar // 25 Ocak 2019 Cuma 22:32

İsmail BAŞARAN

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu katıldığı bir TV programında konuşurken iddialı olduklarını ve iktidarı amaçladıklarını söyledi.

Güleroğlu, programda gazetecilerin seçimle ve adaylarla ilgili sorularını cevaplarken de özellikle Erhan Usta ve Necaattin Demirtaş gündeme gelince “kapımız herkese açık” ifadesini kullandı.

Güleroğlu, yerel yönetim seçimleriyle ilgili “İYİ      belediyeciliğin ortak akılla olabileceğini vurguladı. Hatta nu işi AK Parti’nin yapamadığını da iddia etti.

AK Parti’nin belediye başkanlarının bir bölümünü değiştirilmesini eleştirirken de metal yorgunluğunu ileri sürdüğünü ancak bunun böyle olmadığını dile getirdi. Bu değişimin nedeni sorulunca da çok iddialı iki neden söyledi: “Başarısızlık ve yönetim hatası.”

İYİ Parti Samsun İl Başkanı bu başarısızlığın 17 ilçede de olduğunu vurguladı.

Peki, eğer kazanırlarsa belediyeleri nasıl yöneteceklerinin sorulmasıyla da Güleroğlu “Ortak akılla” cevabını verdi.

İYİ Parti, sandık güvenliği ile ilgili de çalıştıklarını söyledi. Sandık görevlisi olmayan hiçbir sandık bırakmayacaklarına dikkat çekti. Bu amaçla görevlilerin eğitim için Ankara’ya Genel Merkezde eğitime tabi tutulmakta olduklarını vurguladı.

O görevliler ne yapacaklar?

Ankara’da döndüklerinde, bölgelerinde sandıklarda görev alacak olan temsilcileri eğitecekler.

 

MİLLET TEKİN’E EMANET

Samsun’da son günlerdeki aday söylentilerine son noktayı koydu.

Erhan Usta İYİ Parti’ye hayır yanıtı verince CHP’yi ikna etti ve Hayati Tekin’in aday olmasına karar verildi.

Yani, Erhan Usta İYİ Parti teklifini kabul etmeyerek dışlandığı partiye ihanet etmemeye karar verdi. Böylece yine Samsun’daki dengeler bozulur duruma geldi. Hayati Tekin ne yapacak, İYİ Parti’nin tabanını kendisine çekebilecek mi?

Usta’nın partisinden dışlanmasıyla “MHP’den başka partide politika yapmam” demesinin ardında “Siyaseti bırakıyorum” ifadesi mi örtülü olarak yer alıyor?

Yoksa Usta konusunda alınan kararlar Samsun seçmeninin kafasını karıştırmak için bir oyun mu?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hayat bir sürprizler serisidir. Öyle olmasaydı ne yaşanmaya, ne de korunmaya değerdi. EMERSON