bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İkazdan Sonrası Ne Olacak?
Yazarlar // 16 Şubat 2018 Cuma 07:44

İsmail BAŞARAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, ''Sanılmasın ki Kıbrıs açıklarındaki doğalgaz arama ve Ege'deki kayalıklarla ilgili fırsatçı girişimler dikkatimizden kaçıyor. Kıbrıs'ta ve Ege'de haddini aşanları yanlış hesap yapmamaları konusunda buradan ikaz ediyoruz'' dedi.

Kardak Kayalıklarında neler oluyor ve kimler var?

Bir zamanlar yine Kardak Kayalıkları gündemdeydi. Bu kayalıklara yine Yunan askeri çıkmıştı.

Ancak o zaman Hükümetten hiç kimse tehdit etmemiş gereğ3ini yapmıştı.

Yani Kardak kayalıklarına Türk komandoları bir gece ansızın çıkmış ve Yunan askeri oradan nasıl kaçacağını bile şaşırmıştı. O zaman oraya asılan Türk Bayrağı yıllarca dalgalandı orada.

Sonra ne olduğunu hatırlayalım. Yunan askeri so9n zamanlarda yani Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında o kayalıkları santim santim işgale başladı. Bazıları çıkıp “Ne olmuş yani orada keçi bile otlamaz” deyip işi sulandırmıştı ya.

Keçi bile otlamadığı söylenen Kardak kayıkları neden gündeme yine geldi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu söylemleri eğer hedef şaşırtmak değilse, erken seçim malzemesi olabilir mi acaba?

Askerimiz savaşırken sandık gelir mi önümüze? Şehitler, iktidara gelebilmek için malzeme yapılabilir mi? Burası Türkiye, olmaz demeyin sakın. Her iş olabilir cahil bırakılmış din ile uyutulmuş toplumlarda.

 

YİNE GÜLSAN YİNE BİLİNMEZLİK

Samsun Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ve Gülsan Sanayi esnaflarından oluşan bir heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınması ile ilgili süreç hakkında görüştü.

Yılmaz da burada Gülsan Sanayi esnafının mağdur olmaması için çalışmaları söyledi. Yılmaz “Gülsan Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren dükkan sahiplerine alternatif yerler sunmak için uzunca bir süredir arayış içindeydik. Bu arayışlarımız son buldu" dedi.

Bu yer neresi belli değil,  bunu Yılmaz biliyor. Haliyle çevresindeki araziler veya sanayinin kurulacağı araziler el değiştirmesin diye de kimseye söylenmiyor. Yani orada rant yaratılması istenmiyor sanırım.

O arazilerin mimlerin oldukları ve yakın zamanlarda kimler tarafından satın alındığı, mal sahiplerinin değişip değişmediği en kısa zamanda yani site oraya taşınmadan açıklanmalıdır.

O zaman insanlar da görür bu taşınmanın altında herhangi bir rant savaşı olup olmadığını.

Bir başka konu da Sitenin mevcut yerinin ne olacağıdır. Orada neler yapılacaktır,  kimlere satılacaktır?

“Önce rantiye sonra şantiye” sözü unutulmamalıdır. Bu sözün kısacağı çalışmadan, yorulmadan para kazanmaktır.

GÜNÜN SÖZÜ

En akıllı insan en güzel akıllı taklidi yapan delidir.