bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Herkes Haddini Bilecek
Yazarlar // 21 Eylül 2020 Pazartesi 20:56

İsmail BAŞARAN

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin Vezirköprü ilçesi kongresine telefonla bağlanıp "Samsun'a çok güveniyorum" dedi. Erdoğan kongredeki bağlantısında Samsun'un kendisine yakışır başarılara imza attığına ve bu imzayı atmaya devam edeceğine inandığını ifade etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Partisi'nin Vezirköprü İlçe Teşkilatının kongresinde bir konuşma yaptı. Demir sanırım burada haddini aşan bir de ifadede bulundu.

Mustafa demir konuşmasında “Geldiğimiz nokta itibarıyla Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ümmetin önderidir” dedi. Sonra da her ki bu yola. Harekete bilerek ya da bilmeyerek gizli veya aşikâr negatif enerji verirse büyük bir vebale girer” dedi.

Sayın Mustafa Demir ben kimsenin dinini ve inancını bugüne kadar sorgulamadım, bu haddim de değil. Ancak AK Parti Genel Başkanı Satın Recep Tayyip Erdoğan’ı “Ümmet’in lideri” olarak adlandırmak sanırım Sayın Erdoğan’ı yüceltmez.

“Gelelim şu Ümmetin Lideri” ifadesine. Sayın Demir ümmet nedir biliyor olmalısınız. Ümmet, bir peygambere inanıp onun yolunu seçen kimselerin tümüdür. Yani Müslüman ümmetinin inandığı da Hazreti Muhammet’tir. Bir başka ifadeyle ümmet, Müslümanlığa bağlı olan, Hazreti Muhammet’in yolundan giden Müslümanların tümüdür.

Siz umuyorum ki bu ifadeyi seçerken Recep Tayyip Erdoğan’ı Müslümanların lideri Hz. Muhammed’in yerine koymak istememişsinizdir, Sayın Erdoğan’ı büyük göstermek için diliniz dolaşmıştır. Bu tür ifadeler Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı daha fa fazla yüceltmez.

 

YENİ KURULAN PARTİLER

Cumhur İttifakı ile Cumhur İttifakı arasındaki yarış sürerken Cumhur İttifakı’ndan ayrılan ve parti kuranlar ortalığı karıştırmaya devam ediyor. MİLLET İttifakı’ndan sonra Cumhur İttifakının birinci partisi durumundaki AK Partiden ayrılanların iki ayrı parti kurmaları ortalığı karıştırmış olmalı ki Sayın AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan arabaların üzerinden inmiyor, sürekli halkın arasında ve yanında görünmek itiyor. Halkın yanında ve arasında görünmek istemenin altındaki gerçek nedir? Acaba korku mu sardı yürekleri, kazanamama korkusu mu düştü beyinlere. Eğer böyle bir korku varsa CUMHUR İttifakı bu korkudan en kısa zamanda kurtulmalıdır, yoksa yapılacak hatalar artacak bu da millet İttifakı’nı daha güçlü hale getirecektir.

İktidardaki CUMHUR İttifakı’nın özellikle de belediyelerinin halka hoş görünür olması şarttır. Eğer belediyeler hizmette kusur eder halkı dışlarlarsa bunun da sandığa olumsuz yansıması kaçınılmazdır.

Her canlı gibi siyasi partilerin de ömürleri vardır. Bir süre doktor yardımıyla yaşarlar ancak hatalar arttıkça, halk dışlanıldıkça, ben bilirim mantığı nüksedince ecel gelir kapıya, baş ağrısı bahane olur.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Doğru söyledikleriniz yüzünden kazanacağınız düşmanlar, Yalan söyleyip kazandığınız dosttan daha iyidir…