bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hepimiz Tehlike Altındayız
Yazarlar // 17 Şubat 2021 Çarşamba 09:01

İsmail BAŞARAN

Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre içinde bulunduğumuz salgın sırasında hepimiz tehlike altındayız. Çünkü Bakanlık verileri Özellikle Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde salgının tavan yaptığını rakamlarla ortaya koyuyor. İşte bu nedenle attık başlığı hepimiz tehlike altındayız diye.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün ve dün Rize ile Trabzon il kongrelerine katıldı. Salonlar doluydu,  insanlar coşkuluydu. Sayın Cumhurbaşkanı’nın uzaktan katıldığı kongrelerde de salonların dolu olduğu gözlendi.

Salgın var denilerek bir masanın etrafında üç kişinin oturmasının yasak olduğu çay ocaklarında AK Parti Kongrelerinin yapıldığı Spor salonlarında insanların sırt sırta neredeyse kucak kucağa oturması neden acaba yasak olmuyor? İnsanların Cumhurbaşkanlarını gömsek için salona akın etmesi doğrudur, ancak yanlış olan salgın sırasında buna izin verilmesidir. Bu virüs adam mı seçiyor diye de insan kendi kendine soruyor.

Eğer kongreler böyle yapılacaksa biliniz ki hepimiz tehlike altındayız. Bir aşının bile getirilmesinde sorunların yaşandığı, ardından vurulmasında daha da çok sorunla karşılaşıldığı Ülkemde AK Parti’den bir başka siyasi parti Spor salonlarında kongrelerini yapabilir mi, varmı bir yanıtı olan.

 

SÜRÜCÜLERE UYARI

Kar yağışı artınca havaların da soğuması kaçınılmaz oldu. Bu nedenle karayollarında buzlanmalar görüldü. Karayolları da sürücüleri buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı. Sürücüler uyarıyı dikkate almalı ve hem kendilerini hem de karşıdan gelen araçları tehlikeye atmamak için çok dikkatli olmalılar. Özellikle de zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçlarla yola çıkmamalılar. Çünkü son pişmanlığın fayda vermediğini bizler sadece karayollarında uyarıları dikkate almamakla değil Türkiye’nin siyasi geleceğini de anlamamakta direnmekle hata yapıyoruz.

Siyaseti şekillendiren Partilerin direksiyonlarında bulunanların Türkiye’nin geleceğini ne kadar bildiklerini tartmalıyız. Unutmayın ki iş başında yıllardır terör örgütünün elinde bulunan vatandaşlarımızı alamayan bir iktidar vardır.

 

İŞTE HALİMİZ

Samsun'un Alaçam ilçesinde rahatsızlanan bir küçük çocuğu almaya giden ambulans, 30 santimi bulan kar nedeniyle yolda mahsur kaldı. Ambulansın yardımına koşan belediye ekipleri yolu açtı, çocuk hastaneye yetiştirildi…

İşte bizim ülkemizin sağlık konusundaki son durumu bu. Ambulans yolda kalıyor, sonra da yolun açılması için belediye ekiplerini bekliyor.

Şimdi sorgulanması gereken, ambulansın neden yolda kaldığı, lastiklerinin yeterli olup olmadığı, zincirinin bulunup bulunmadığı, diğer ekipmanlarının olup olmadığıdır. Eğer eksiklikler varsa bu ihmaldir ve can kaybına yol açabilir. Umarım bundan sonra ambulansların ekipmanlarının tam olup olmadığı, böyle bir durumda karayolları ekiplerini beklemek zorunda kalmamalarıdır.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bozulan dostluktan sonraki nefret, meyvelerin en öldürücüsüdür.

(G.E.Lessing)