bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hedef Yine Büyük
Yazarlar // 18 Haziran 2022 Cumartesi 10:03

İsmail BAŞARAN

Samsunspor Yüksel Yıldırım zamanında hedefi hep yüksek koyuyor ancak bu hedef bir türlü tutturulamıyor. Geçen sezonlarda duğu gibi yine hedef yüksek ancak bu sezon da tutturulabileceği kanısında değilim. Kadrolaşma sürüyor, ilk imza da Teknik Adamdan geldi. Ardından bir kanat oyuncusu alındı.

Yapılan bu transferler Samsunspor’un işine yarayacak mı? Soru böyle sorulunca önceki özellikle iki sezonda yapılan transferler ve alınan sonuçlar ile sezon sonundaki başarısızlık ortada. Çünkü Samsunspor için Süper Lig’e çıkamamak başarısızlıktır.

Çok iyi kadro kurulabilir, ancak bu değerlendirmeyi kim, neye göre yapmaktadır? Süper Lige çıkamamak başarısızlıktır, bu başarısızlığın altında da gerçekleştirilen teknik kadro ve futbolcu transferindeki hatalar yakmaktadır.

Samsunspor önce hedefini ve bu hedefe gitmekteki uygulamalarını düşünmeli ve gerçekleri görmelidir. Samsunspor, her ne kadar adında bir firmanın adı da bulunsa bu İlin bir takımıdır. O nedenle kimse kendi oyuncağı sanmasın Samsunspor’u ve yönetirken de iyi düşünmelidir.

Samsunspor başkanı olmak, takımı bir firma gibi yönetmekten geçmez başarı veya başarısızlık. Doğruları yapabilmek, ekolara teslim olmamaktan geçer. Sayın Yüksel Yıldırım umarım son iki sezondaki hataların Samsunspor’da bu sezon da tekrarlanmasının önüne geçebilir. Çünkü bu sezon yapılacak olumsuzluklara hata değil başarısızlık gözüyle bakılacaktır.

Samsunspor’un yapması gerekenlere de dikkat çekmek istiyorum. Sayın Yıldırım “Ben bilirim” deyip egosuna yenilmesin. Çünkü Sayın Yıldırım’ın yenilmesi, Samsunspor’un kısaca Samsun’un başarısız olması anlamı da taşıyacaktır. 1977 yılında geldiğim Samsun’da Samsunspor’u hep izledim. Ne zaman ki başkanlar EGO’larını yüksek tutmadılar, işte o zaman takım başarılı oldu. EGO yükseltilince de başarısızlık geldi. Hedefi büyük koymak elbette iyidir. Çünkü hiçbir boksör ringe yenileceğim diye çıkmaz, Samsunspor da yöneticiler fazla konuşmadan hedefi yükseltmiş tamam. Kazanmak için çok konuşmak yerine çok çalışmak gerektiği unutulmamalıdır.