bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Haydi Çocuklar Maça
Yazarlar // 14 Aralık 2019 Cumartesi 23:06

İsmail BAŞARAN

Samsunspor Yönetim Kurulu ilginç bir duyuru ile aileleri çocuklarını maça götürmeleri için davet etti. Yapılan davette, çocuklardan bilet ücreti alınmayacağı da yer aldı.

Yönetimden yapılan çağırıda "Çocuğunu Maça Getirene Biletler Bizden" denildi. Yılport Samsunspor yönetimi bugün oynanacak 1922 Konyaspor maçı için düzenlediği kampanya takdir topladı.

Sekiz yaş altı çocuklara uygulanan kampanyada çocuklara hem spor sevdirilecek hem de Samsunspor renkleri ve takımın geleceği bu sevgi ile şekillendirilecek.

Karşılaşmada Samsunspor’a başarılar ve taraftara iyi seyirler dileyip bir de uyarıda bulunalım. Bir hafta önce Samsunspor’un başına gelenlerden hem kulüp hem de taraftar ders çıkarmalıdır.

Samsun’daki güvenlik güçlerinin bu konuda deneyimli ve bilinçli olduğunu biliyoruz.

 

MARKETLER DENETLENMELİ

Marketten mi yoksa mahalle bakkalından mı alışveriş yapayım sorusunu sürekli düşünüyorum, bir türlü de karar veremiyorum, yani kararsızım bu konuda.

Markete gidiyorum iki gün önceki fiyat ile baktığım fiyat arasındaki farkı görüyorum, amiyane tabirle tırsıyorum. Mahalle bakkalına gidiyorum oradan da alınan ürünlerden bazılarının tarihleri yok üstünde, sağlıklı mı değil mi belli değil. Bu nedenle ciddi bir denetim şart gibi oluyor.

Gelelim mahalle bakkalına, orada da veresiye defteri giriyor devreye, maaşını az alan vatandaş borcunu ödemekte zorluk çekiyor.

Ne olacak bu işin sonu, Suriyelilere devlet tarafından verilen yardımlar kesilip acaba emekli maaşlarına mı eklenmeli veya garip gurebaya biraz daha fazla mı yardım edilmeli.

 

GÜNÜNSÖZÜ

İnsanlar Bilimsiz din kör, dinsiz bilim ise topaldır. (Albert Einstein)