bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hani Uzaya Çıkacaktık?
Yazarlar // 18 Şubat 2021 Perşembe 16:35

İsmail BAŞARAN

Kar yağdı böyle oldu. Samsun ve ilçelerinin bazılarında kar yağışı nedeniyle yolların bir bölümü kapanırken bazı ilçelerde de su sıkıntısı baş gösterdi.

Suların kesik olduğu ve elektriklerin zaman zaman kesildiği haberi ilk olarak Yakakent ilçesinden geldi.

İlçede elektriklerin ve suların kesikliği vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kar nedeniyle yüksek kesimlerdeki mahalle yollarının yer yer kapanmasının yanısıra elektriklerin de kesilmesi insanlara zor anlar yaşattı. Samsun’daki bu olumsuzluklar karşısında ilk ses çıkaran da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta "Vatandaşı mağdur ettiniz "dedi ve ekledi:"Hani uzaya çıkacaktık, Samsun'da yolların büyük bölümü kapalı durumda" dedi. Usta’nın bu çıkışı sonrası İktidarın bırakın Ay’a gitmeyi günümüzde vatandaşı araçla değil yaya bile yürütemediğini gözler nüne serdi. Bir kar yağmuruyla Türkiye’de insanlarımızın büyük bölümünün eylemlere değil de söylemlere baktığının tanığı oluverdik. Oysa söylemlerden önce eylemlere bakmak gerektiğini kar yığışı bize öğretiverdi.

Samsun’da yüksek bölgelerdeki mahallelerde kar yağışının ulaşımı engellemesi yatırımların da yerinde yapılamadığının göstergesi oldu. Demek ki belediyeler yatırımlarını vatandaşın ihtiyacına göre planlamalı. Suların kesilmesi, bazı bölgelere elektrik verilememesi yatırımların doğru yerlere yapılamadığını da ortaya koydu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 263 mahallede yol açma çalışması devam ediyor deyince bu adar yolun nasıl oldu da kardan kapandığı sorusunu sordurdu. Kapanan yolların da açılabilmesi için çalışmaların sürdüğü haberi vatandaşa umut verdi, yollar herhalde bir iki gün içinde açılabilecek. Köye ulaşımı sağlayamayanlar acaba Uzay yolunda ne kadar başarılı olabilecekler bilmek gerçekten zor.

 

MHP VE ORTAKLIK

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son zamanlarındaki çıkışları ve muhalefete yüklenmesinin altındaki gerçek partisini toparlayabilmek için mi sorusu soruluyor. Bazı MHP’li arkadaşlar bile inanıyorum ki kendilerine soruyorlar. Yılların MHP’sinin tek başına iktidar olabilmek amacını yitirmesi acaba yönetimin AK Parti ile ortaklık kurmasından mı kaynaklanıyor?

Dün elindeki ipi meydanlarda atan MHP yöneticilerinin birdenbire dönüş yapması ve AK Parti’nin adeta dümen suyuna girmesinin nedeni ne olabilir? Önümüzdeki seçimlerde baraj altında kalınacak ve milletvekili bile çıkamayacak olmanın korkusu mu bu? MHP’nin seçimlerde baraj altında kalacağını düşünmeyenlerdenim de MHP’liler yani MHP’ye gönül verenler önce seçimlerde baraj altında kalmayacakları konusuna kendilerini inandırmalıdırlar.

Siyaset bu bakarsınız CUMHUR İttifakının büyük abisi kendisine bir başka yol arkadaşı bulabilir. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın diğer siyasi Partileriyle yakınlaşmasının altında böyle bir düşünce olabilir mi?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Giysilerini kendilerinin en önemli yanı sayanlar genellikle giysilerinden daha değerli olamazlar. (William Hazlitt)