bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hani Şehit Gelmeyecekti!
Yazarlar // 2 Mart 2020 Pazartesi 19:39

İsmail BAŞARAN

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan “MİLLET ittifakının adayı olarak Cumhurbaşkanı seçildiği taktirde şehit gelmeyecek” diyeli geçen sürede kaç şehit geldi, ben sayısını unuttum. Hani şehit gelmeyecekti, neden geliyor peki. Çünkü biz Ortadoğu’da jandarmalığa soyunduk. İktidarın milli savunmamızdaki yanlış politikaları sonucu, sözüm ona sınırlarımızı korumak amacıyla vatandaş olarak yine kandırıldık.

Dış politikada fırdöndüye döndük. Bir Amerikancı bir Rusyacı olduk. Sonuç da ortada, askerimizi Suriye’ye soktuk ve artık savunmasını bile yapamıyoruz. Rusya hav a sahasını kapattı, verdiği silahları bile kullanamıyoruz. Haliyle de askerimiz şehit oluyor. Birileri de çıkıp şehitlik tepesi boş kaldı diyerek vatandaşın gözüne baka baka dalga geçer gibi konuşuyor.

Madem şehitlik bu kadar mutsaldı siz ve çocuklarınız neden şehit olmak için cepheye gitmiyorsunuz. Çocuklarını askerden kaçıran, paralı askerliği çıkarıp vatan görevini borç bilmeyenlerin yönettiği Türkiye’de durum işte bu…

Vatandaş daha kaç şehidi olduğunu bilmiyor, gelen şehitler defnediliyor da havuz medyası neden haberlerini vermiyor. Ey millet, paşalarımız ölüyor, Ordu’muzun çeşitli kademelerinde görev alan üst düzey askerlerimizden şehit olmayan kalmadı.

Haberler TV’lerde verilmeyince sosyal medya devreye girdi ancak ne hikmetse o da çalışamaz duruma getirildi. Ey Türkiye’yi yönetenler milletten neler saklıyorsunuz? Siz ne kadar saklarsanız saklayın ateş düştüğü yeri yakıyor ve dumanı çıkıyor artık.

Bunu anlayın, artık Türkiye’yi yönetemiyorsunuz. Ekonomik çıkmazı ve Türkiye’nin gerçek gündemi işsizliği, vatandaşın geçinme zorluklarını unutturmak amacıyla ordumuzu alet ediyor, sözüm ona sınırlarımızı koruyorsunuz.

Sizin koruduğunuz sınırlarımızdan gelen yabancılar tarafından Türkiye işgal ediliyor, kaçıp gitmek isteyenleri ise komşu dediğiniz Yunanistan bile almıyor, ölenler ölsün kalanlar geldikleri yere dönsün diyor. Biz de Müslüman olarak ekmeğimizi bölüşüyoruz.

Beni açlığa, işsizliğe terk edip misafir diye aldıklarını bakan iktidarı artık tanımıyorum. Böyle bir iktidar olmaz olsun diye adeta bağırıyorum. Sadece ben değil, son birkaç gündür vatandaş da sokaklarda Hükümet İstifa diye bağırıyor. Cumhurbaşkanı istifa diye seslerini yükseltiyor insanlar. Az insanlık, az onur sahibi olanlar hemen istifa ederler. Nerde kefenleriyle mitinglere gidenler, gidip şehit olsalar ya. Gerçek şehit sayısı açıklanmalıdır ki Türk insanı da artık gerçekleri görsün.

Başkanlık döneminde, Meclis’in işlemez duruma getirildiği bu günlerde vatandaşın daha fazla sıkıştırılmaya hali kalmadı, sabrı da tükendi. İnsanlar bomba gibi patlamak üzere. Bu patlamanın yaratacağı depremin alında önce iktidar sonra da tüm Türkiye kalabilir. İktidar artık tiyatro oynamayı bırakmalıdır. Çünkü artık perde kapanıyor.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl ve mantığın halledemeyeceği mesele yoktur.(Mustafa Kemal Atatürk)