bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Halka Gidebilmek
Yazarlar // 22 Ekim 2020 Perşembe 14:29

İsmail BAŞARAN

Erken seçim yapılacak mı yapılmayacak mı tartışmaları sürerken CUMHUR İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP Genel Başkanları “öyle bir seçimin mümkün olmadığını” TV’lerden anlatadursun, MİLLET İttifakın oluşturan bloktaki CHP ve İYİ PARTİ her fırsatta halka gitmekten çekinmiyor ve vatandaşın dertlerini dinliyorlar.

CHP’nin Samsun’daki iki milletvekili Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu neredeyse kapı kapı dolaşıyorlar, vatandaşın dertlerini dinliyorlar. CHP’nin Samsun Milletvekili

Neslihan Hancıoğlu halkla konuşurken "Yıllardır siyasal iktidarı uyarıyoruz! Üretimi bütün alanlarda destekleyerek, üreten ekonomiye geçişin sağlanması gerektiğini ifade ediyoruz. 18 yıldır iktidarda bulunanlar ise ithalat yolunu seçerek üretimi desteklememiştir. Üreten ve istihdam yaratan ekonomiye geçiş yapmanın ülkemizin yararına olacağını ifade etmeye devam edeceğiz "ifadelerini kullanıyor.

Halkın askıda ekmeğe muhtaç bırakıldığı içinde bulunduğumuz günlerde İktidar genellikle halka pek gidemiyor. Giden olursa da vatandan “acaba içeri girermiyim” korkusuyla gerçekleri söylemekten çekiniyor çoğunlukla.

Üretim durmuş,  İktidar ithalatçıların ya ortağı olmuş veya oyuncağı durumuna düşmüş. Çünkü üretim yapılmayan ülkede ithalat artacak ve birileri umduklarından bile fazla kazanacaklar, kazığın üzerine de hep vatandaş oturacak.

CUMHUR İttifakı bakanları ve vekilleri ve de belediye başkanları sahaya çıkın ve vatandaşa gidin, madencinin yanına gidin,pazarda alışveriş yapan vatandaşa sorun derdi olup olmadığını sorun da gerçekleri öğrenin. Ancak sizler vatandaşın gerçeklerini anlamak yerine kendi yarattıklarınızı gerçek sanmaya alışmışsınız, vatandaş ne derse desin diye bakıyorsunuz. Erken ya da zamanında seçim yapılacaksa kapıma kimse gelmesin oy istemeye.

 

İLKADIM ZORDA

İlkadım Belediyesi zorda. Bu kanıya varmak için müneccim olmaya gerek yok durum ortada, Belediye kendi taşınmazlarını satışa sunmaya başlamış. Gazi Belediye Binası satışa sunulmuş.

İlkadım Belediyesi bir önceki dönemde yukarılara taşınmıştı. Vatandaş yukarılara çıkabilecek mi çıkamayacak mı kimse düşünmedi. Vatandaş için ulaşım sıkıntı oldu, kimsenin umurunda olmadı. Paralar yeni binaya harcandı şimdi alacaklılar kapıya geldi, hizmetler dönmeyince de taşınmazlar satışa sunuldu.

Belediyeyi bu hale kim getirdi bilmiyorum da benim bu konuda hiçbir dahlim yok. Hesapsız kitapsız yapılan yatırımlar, betonlara harcanan paralar,  merak altındayım sıra hangi taşınmazlara gelecek?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Dünya düşünenler için bir komedi, duyanlar için bir trajedidir. (Walpole)