bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hakem Oyunları
Yazarlar // 8 Nisan 2019 Pazartesi 20:29

İsmail BAŞARAN

Samsunspor Sarıyer karşısına üç puan almak amacıyla çıktığını üç golcüsünü de oyunun başında sahaya sürmesiyle belli etti. İlk 15 dakika içinde gol arayan ve oyunu rakip sahaya yıkan ev sahibi ekip oldu.

Samsunspor oyunu hızlandırmaya çalıştıkça Sarıyer’de her oyuncu vakitten çalmak için ikili pozisyonlarda kendini yere atıp otunun hızını kesmeyi amaçları ve karşılaşmanın büyük bölümünde de bu stratejisinde başarılı oldu. Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde Samsunspor rakip kale önünde başarılı olamadı. Sarıyerli futbolcular oyunu soğutmak isterlerken Samet 37. dakikada topla buluştu ve takımını 1 – 0 öne geçirdi.

Samsunspor, karşılaşmanın ilk yarısında oyunun büyük bölümünde topla rakip sahada daha çok oynadı ve yaptığı baskıyla Sarıyerli futbolcuların çıkışını engelledi. Bu oyun anlayışı ev sahibi ekibin ilk yarıyı önde bitirmesinin ilk nedeni oldu.

Samsunspor oyunu ikinci yarıda da rakip sahaya yıkarak başladı. Oyunun ikinci yarının il dakikalarını karşılaşmanın hakemi iyi izlemeli ilk dakikadaki o hareket penaltı değilse sen hangi hareketi penaltı olacak çalacaksın acaba?

Samsunspor ikinci yarısının ilk bölümünde rakip kaleye gitmek yerine oyunu orta alana hapsetmesi hataydı. Dakikalar ilerledikte ev sahibi ekibin gol aramaktan uzak durması oyunu zora sokar gibi oldu.

Samsunspor ikinci yarı oyunu kendi alanında kabul edip golü kontrataklarla araması rakip üzerindeki baskının kalkmasına yol açarken rakip Sarıyer de daha kolay çıkmaya başladı.

70. dakikadan sonra Samsunspor oyuna hakim olmakta çok zorlandı bu nedenle de rakibe daha rahat oynama olanağı tanıdı. Hüseyin 89. dakikada durumu berabere getirdi. Oyuna ve sonuca hakem hataları danga vurdu.

Son iki haftada Samsunspor’un hakkı hakemler tarafından yenildi.