bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gündem Yine Değişti
Yazarlar // 26 Eylül 2020 Cumartesi 15:34

İsmail BAŞARAN

Türkiye’nin gündemi o kadar çabuk değişiyor ki, artık vatandaşın başı da dönmeye başladı. Çeken bilir bu baş dönmesini, baş dönünce midesi de bulanır insanın ve en kestirme yolu da lavaboya gidip çıkarmaktır.

Yani baş dönmesinden korkulmalıdır. Türkiye’nin gündemini sürekli değiştirenler milletin başının dönmesi, midesinin bulanması sonrası ağızdan çıkarması iktidarı düşündürmelidir. Vatandaşın sağlıklı olmaması sağlıklı düşünmesini de etkiler, bundan içinde bulunduğumuz günlerde en çok zarar görecek olan da yönetenlerdir.

Pandemi yasakları, eski siyasetçilere operasyonlar, hayat pahallılığı yandaş medya ve TV kanalları sayesinde ne kadar gizlenebilecek?

İkinci Dünya Savaşı sırasında Alman Gazeteleri’nin Hitler’in “Rusya’ya girdik, Moskova’yı aldık” yalanlarına sevinirlerken bir de baktılar ki durum hiç de denildiği gibi değil, Ruslar dayanmışlar kapıya ve ülkenin yarısını almışlar bile. Oysa yandaş medya pompalayıp duruyor ve vatandaşı kandırıyordu.

Zarrab’ın verdiğini iddia ettiği milyon dolar rüşvetler konuşulurken gündem hemen değişti, gözaltılar başladı ve de süreceğe benziyor. Merak ettiğim bu gözaltılar neden altı yıl sonra yine gündeme geldi ve uygulama başladı. Artık milletin başı dönüyor ve çıkaracak duruma gelmiş durumda herkes. Aslına bakarsanız vatandaşın gündemi evine ekmek getiremeyecek duruma gelmiş olması. İktidar yanlıları bile ekonominin düzeleceği konusunda umutsuzlar. Yönetenler artık vatandaşın gerçek gündemine dönmeli suni olarak yaratılan gündemlerden uzaklaşmalılar. Tencere kaynamıyor, bunu da iktidar görmüyor. Umarın tencerenin kaynamadığını görmeleri için geç kalmazlar.

 

YAŞAR’IN İDDİASI

İYİ parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar, 1 milyar 600 milyon lira borcu bulunan Büyükşehir Belediyesi'nde ak partili Belediye Başkanı demir'in işleri ve öncelikleri yönetemediğini öne sürdü. Bu iddianın altında herhalde “Yönetemiyorsun halkı germe istifa et” çağrısı olabilir. Ancak AK Parti’de Başlan sultası olduğundan Demir sadece Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı tarafından görevden alınabilir.

Bedri Yaşar vatandaşların taleplerine artık AK Parti'nin karşılık eremediğini öne sürüp Demir'e yüklendi ve "Samsun gelişiyor, Samsun uçuyor "şeklindeki mesajların veriliyor da "kanalizasyonu olmayan ve suyu akmayan köylerimiz var. Samsun böyle mi uçuyor "diye sordu. Sayın Demir bu konuya bir açıklık getirir sanırım.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İyi haber ağır ağır gelir. Çabuk gelenler kara haberlerdir.(Alessandro Mazon)