bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gülsan Sanayi Sitesi
Yazarlar // 24 Aralık 2021 Cuma 13:38

İsmail BAŞARAN

Samsun’da üretime dayalı işyerlerinin sayısının arttırılması planlanıp hayata geçirilmesi gerekirken, yapılanlar ve yapılması düşünülenler vatandaşın ve de işe ekmeğe ihtiyacı olanları günden güne tedirgin ediyor. Önce güzelim stadı yıkıp yerine millet bahçesi yaparak insanları üretimden tüketime yönlendiren zihniyet şimdi de Samsun’a bir sıkıntı daha yaratacak ve Gültan Sanayi sitesini kapatacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir gerçek niyetinin ne olduğunu bilmiyorum a Samsun halkını ve emekçisini işsiz bırakmaya ve ele güne muhtaç etmeye niyetlisin herhalde.

Bu Samsun düşmanlığına bir anlam veremiyorum, neden bu yola girdiğini de bilmiyorum. Bu inadından gazgeç çünkü AK Parti’ye büyük zarar veriyorsun. Bu tutumun, yıkıp insanları üretimden uzaklaştırmak düşüncen sandıkta karşına veya partinin karşısına çıkabilir. Çünkü artık önce muhtaç ederim sonra yardım ederim ardından da oyunu alıp günümü gün ederim dönemi bitti. Vatandaş bu düşünceyi yemiyor bunu görmeniz gerekiyor.

İşte bu nedenle Samsun’daki Gül San Sanayi sitesini yıkmayı aklınıza bile getirmemeniz gerekiyor. Çünkü orada özellikle üst gelir sınıfında bulunanlardan çok daha fazla orta ve alt gelir sınıfında yaşayan insanlar çok, bu düşünce yollardaki kaldırımları söküp yerine beton dökmekle hizmet yapılmış olmuyor. Önemli olan insanların tenceresini dolduracak gelir düzeyine getirilmeleridir. Çünkü tencere boş ile ne yapansanız yapın, din deyin iman deyin yine de bundan sonraki seçimlerde yerinizi sağlama alamazsınız.

İçinde bulunduğumuz günlerde Samsun kırsaldaki üretimden uzaklaştırılmış, iki tarafından Türkiye’nin önemli ovaları olan Çarşamba ve Bafra ovaları bulunan Samsun’da pazara gidince insanlar pahalı ürünleri görünce artık kilo işi almaktan da gazgeçiyorlar. Bu durum hem üreticileri hem de tüketicileri zor duruma sokuyor.

KAR YAĞDI BÖYLE OLDU

Samsun’un kent merkezine de kar yağdı, hem kent merkezinde yer yer araçların üzerinde ve yollarda kar tutarken kırsalda ise yerler beyaza büründü. Meteoroloji önümüzdeki bir iki günde yağışların kar ve karla karışın sürmesinin beklendiğini açıklarken sürücüler buzlanma yüzündün yollarda dikkatli olması için uyarılıyorlar. Özellikle iç bölgelerdeki ilçe ve köylerin yollarında yer yer tehlike yaşandığı haberleri gelirken Karayolları bir çalışma içine girdi. Buzlanmaya karşı ekiplerin yüksek kesimlerde yollarda tuzlama çalışmaları yaptı.

Samsun Merkezinde mahalle aralarında belediyeler tarafından yapılan yol düzenlemeleri ve kaldırımların sökülerek asfalt yerine beton dökülmesi çalışmaları da tehlikeli oluyor. Vatandaşlar yapım çalışmaları sürdürülen bölgelerde alternatif geçiş noktaları yapılmadığı için özellikle de yayalar zorlanıyor.