bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gönlüm Aradığını Buldu
Yazarlar // 22 Ekim 2018 Pazartesi 10:11

Ragıp GÖKER

Diyarbakır’da kupadan elenirken ‘’Gönlüm hep senir arıyor, nerdesin Samsunspor’’ diye sorarken, takımımın oynadığı kötü futbolun hayal kırıklığının etkisiyle, Fenerbahçe’ye dört gol atarken ‘Arkayı Fenerleyin’ tekerlemesini Türkiye’nin diline pelesenk eden takımıma duyduğum özlemi dile getirmiş ve ‘’Ben artık Süper Lig maçı yazmak istiyorum’’ diye yazmıştım.

Son haftalarda takımımın aldığı başarılı sonuçlar, hasretimin sonra ermekte olduğunu müjdeler haldeydi.

Bu arada bütün bunların Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık’ın fedakarlıkları sayesinde olduğunu da unutmadık.

Kastamonuspor 1966, taş gibi bir takım.

Tam dişimize göre.

Bu Lig’de neler yapabileceğimizi ölçeceğimiz özellikte yani.

Maça hızlı başladık.

Oğuz Gürbulak ve İlyas Kubilay Yavuz’un yönlendirdiği hücum organizasyonlarında daha çok sağ kanadımızı kullanarak ceza alanına gönderdiğimiz toplarda Bahattin Köse’yi aradık ama sahanın her noktasında uyguladığımız baskı bu lig’in iyi takımlarından olan Kastamonuspor’u hataya zorladı.

Golü de ön alanda uyguladığımız baskı sonucunda kazandığımız topla bulduk.

Samet Asatekin, jeneriklere konacak özellikte bir gol attı.

Kastamanonu takımı, oyun planını çıkarken kaptıracağımız toplarla geliştireceği kontrataklar üzerine kurmuş.

Zaten baskılı oyun anlayışımız nedeniyle yapacakları fazla da bir şey yoktu.

Savaş Yılmaz, rakip atakları kesmekte çok başarılı ama takım hücuma çıkarken kaptırdığı toplar rakibe kontratak yapma imkanı tanıdı.

Maçın ikinci yarısına başlarken tempomuz düşerken, oyunun kontrolünü Kastamonu takınma verdik.

Uyguladığı baskı ile Kastamonuspor 1966 pas bağlantılarımızı kesince, ileriye uzun toplar atmaya başladık ama Bahattin Köse’nin yokluğunda santrafor oynayan Erhan Şentürk, rakibin ikiz kuleleri gibi duran iki stoperinden tek bir hava topu bile alamayınca, her top rakip hücumu olarak kalemize yönlendi.

Buna rağmen başarıyla uyguladığımız takım savunması nedeniyle rakibin 20 dakika kadar sürdürdüğü baskı sırasında, bir duran top haricinde kalemizde tehlikeli sayılabilecek pozisyonda yaşamadık.

Taner Taşkın, rakibin baskısını kırmak için oyunca önce Ramazan Çevik’i İrfan Başaran’la daha sonra da Erhan Şentürk’ü Muhammet Beşir’le değiştirdi.

Değişikliklere rağmen rakip takım topa daha çok oynadı ama tehlikeli atakları geliştiren takımda Yılport Samsunspor’du.