bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Goller ve Yeniler
Yazarlar // 28 Ocak 2019 Pazartesi 17:42

İsmail BAŞARAN

Samsunspor kendi evinde Gümüşhanespor’u ağırladı. Gümüşhane’de bir puana razı olan Kırmızı-Beyaz-Siyahlılar mutlak galibiyetle başladılar karşılaşmaya.

Ferhan Kestenlioğlu’nun bu karşılaşmaya atanması, daha önceli bir karşılaşmada golü vermeyince moralleri bozmuştu. İşte bu nedenle Samsunspor karşılaşmanın hakemiyle Gümüşhane karşısına tedirgin çıktı.

B tedirginlik de karşılaşmanın başlamasıyla kendisini hissettirdi önceleri, ancak Samsun ekini bu psikolojik bakıyı üzerinden erken attı.

Ev sahibi Samsunspor etkili başladı ve ilk dakikalarda rakibine baskı kurdu ve oyunu rakip sahaya yıktı. Samsunspor’un bu baskısı rakibi hata yapmaya zorladı.

Ev sahibi ekip kanatları kullanamayınca ilk dakikalarda oyun ortada sıkıştı kaldı. Abdülkadir’in ceza atışından 10’uncu dakikada attığı gol ev sahibi ekibi öne geçirdi.

Üç dakika sonra da Gümüşhane Kadir Arı ile Samsunspor’un büyük bir savunma hatası sonucu beraberliği sağladı. Golün hatalısı ilk kez yan yana oynayan stoperler miydi onları orada oynatan Teknik Direktör nüydü acaba?

Durumun eşitlenmesinden sonra Samsunspor üstünlük kurmak istedi de bu isteğine 40’ncı dakika sonrası sahip oldu. Samsunspor ilk yarı ikinci golü bulamadı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Samsunspor 51’nci dakikada Onur’un penaltıdan attığı golle durumu 2-1 yaptı. Samsunspor üçüncü golünü attı ancak Kestanlıoğlu saymadı.

Bu Ferhan Kestanlıoğlu’nun Samsunspor antipatisi nereden geliyor araştırmak gerekir.

Devre arasındaki transferler hem uyum sağladı hem galibiyet geldi.

Enes’e bir hatırlatma futbol bir takım oyunudur golü ben atacağım diye egoistlik yapma telafi edilmez sonuçlar doğurur.

Oyun zaman zaman gitti geldi, büyük bölümünde Samsunspor üstündü ancak, taraftarın yapmamaları gereken bir durum vardı tribünlerde.

Taraftar için takımı ıslıklamak hiç de iyi değildi.