bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gitsinler Artık
Yazarlar // 18 Ekim 2019 Cuma 22:32

İsmail BAŞARAN

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ilginç bir söylemde bundu: MHP diğer partiler gibi para kazanma, tayin ve terfi etmek için siyaset yapan bir parti değildir.

Karapıçak ne demek istedi şöyle bir fikir yürütelim. Terfi ve tayin işlerini Türkiye’de yapan siyasi parti hangisidir? İYİ parti mi, CHP mi, Cumhur İttifakı dışındaki diğer siyasi partiler mi?

Sanırım bunardan hiçbirisi değil, aklıma gelen iktidardaki partiler oluyor. MHP de ittifak olarak iktidarda değil mi, evet. Bir taraftan terfi ve tayin konusunda suçlayıcı açıklamalarda bulun sonra da suçlamalarda bulun. Sayın Karapıçak bu konuda AK Parti ve MHP’yi mi suçlamış oluyor acaba?

Sayın Karapıçak  "MHP devletin refleksini belirleyen beynidir" demiş. Doğru mu değil mi bunu zaman gösterecek de bu belirlenen reflekste hayat pahallılığı, işçi ücretlerinin azlığı, insanların geçim sıkıntısı, günaşırı yapılan zamlar da var mı Sayın Karapıçak?

MHP Samsun İl Başkanı’nın "Türkiye, ülkemizde misafir olan Suriyeli vatandaşların tekrar vatanlarına geri dönmelerini sağlama amacındadır" da demiş. Soruyu şöyle soralım:

Samsun Karapıçak Samsun’da gezen ve çalışmadan geçinen Suriyeliler de gidecek mi? Suriyelilerin memleketlerine gitmeleri halinde bütçeden kendilerine verilen paralar vatandaşa mı dağıtılacak daha sonra yoksa yeni uçaklar mı alınacak, yeni saraylar mı yapılacak, bunlar yapılırken partiniz “yeter artık bu kadar savurganlık” diyecek mi?

Yoksa oyları her geçen gün düştüğü için TBMM’de grup bile kuramayacak durumdaki MHP gündemde kalsın diye ses çıkarmayacak mı?

 

NELER OLUYOR?

Soru Atakum ve İlkadım Belediyeleri için soruluyor. Sadece ben değil vatandaş da soruyor bu soruyu. Belediyeleri yönetmeye talip olup göreve gelenler yaka paça kavga etmişler.  Belediyede yönetenler neden kavga ederler anlayabilmiş değilim. Yoksa getirim kavgası mı başladı daha altı ay dolmadan?

Başkanlar bu işe mutlaka el atacaklar ve belediyelerin isimlerinin kirlenmesine izin vermeyeceklerdir. Merak edilen de bu kavga edenler hakkında idari bir soruşturma yapılıp yapılmadığıdır. Bu insanları yaka paça kavga edecek duruma getiren konu nedir ki?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Önyargılar, insanları birbirlerinden uzak tutmak için bilgisizlikten yapılmış zincirlerdir. (Blessington Kontesi)