bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Giden İki Puana Yazık
Yazarlar // 9 Eylül 2018 Pazar 09:42

İsmail BAŞARAN

Herhalde yöneticiler ve futbolcular da benim gibi umutluydu, taraftar tam destekteydi.
Ancak sahada zaman zaman istekli bazen de yorgun bir Samsunspor vardı.Futbol bir takım ve yardımlaşma oyunudur, futbolcular bunu unutmamalıdır.Üm puan gelmişlen bir yan topta adam paylaşımıhatasında ikisi gidiverdi.
Samsunspor özellikle ilk yarıda daha planlı ve istekliydi Sahanın tamamını kullanabiliyor, topu kaptığında da rakibin üstüne gidebiliyordu.İkinci yarıda durum terse döndü, adam kovalama ve pas hataları arttı.Herhalde bu durun, takımın geç kurulabilmesi ve yeterli çalışma yapılamaması nedeniyle gerçekleşti.
Kırmızı Beyaz Siyahlı takım Gümşhane karşısında kazandığı  üç puandan birisine razı oldu. Özellikle iinci yarıda topa orta sahada fazla sahip olamayında kalesinde tehlikeli anar yaşadı.Hem Samsunspor hem de Gümüşhanespor yediği gollerde özelle savunma hatası yaptılar.Samsunspor savunmada adam kovalayamadı, bu bölgede topla rakip arasına girmekde çok zorlandı, böyle bir hatadan da golü kalesinde gördü.Oyunu kontrol altına alamayınca rakip alana yıkamayınca savunmada daha çok kalınca takibe rahat oyunalanı bırakıldı.Halbuki yapıması gereken savunmayı orta sahada kurabilmekti. Sanırım Taner Taşkın da bunu düşünmüştü. Özelikle ilk yarıda bu durum gerçekleşti.Samsunspor golü atıp öne geçince oyun anlayışı da değişti. Savunma ağırlıklı oyun Samsunspor'un gol yemesine yol açtı. En önemli savunma şeklnin hücüm olduğu unutuldu.Eleştirmek kolay elbette, ben yine de yoktan varedilen bir takıın mücadele azminin arttığına tanık oldum. Samsunspor önündeki karşılaşmalara odaklanmalı, kaybettiği puanları değil kazanacağı puanları düşünmeli ve çalışmalarını ona göre yapmalı.