bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gerçekler Saklanıyor Mu?
Yazarlar // 25 Şubat 2020 Salı 23:45

İsmail BAŞARAN

Türkiye’nin sınırlarını koruma yolunu seçmesi gerekirken sınır ötesi harekâtlar yapması, silahlı kuvvetler mensuplarının, özellikle de parasız askerlik yapan silahlı kuvvetler mensuplarının ta uzaklara Libya çöllerine gönderilmesinin ardından bazı gerçekler saklanıyor mu?

Oradaki askerimizin başına ne geliyor, askerlerimiz yani vatan evlatları orada şehit oluyor mu, oluyorsa kaçı şehit oluyor, bu güne kadar kaç şehidimiz var soruları cevap bekliyor.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor TV’lere “birkaç askerin öldüğünü” söylüyor. Tabi muhalefet de hakkıyla gerçek sayının açıklanmasını isteyip “ölü” yerine de “şehit” kelimesinin kullanılmamasının gerektiğini savunuyor. Bu ifade de haliyle şehitlere daha önce “kelle” denildiği günleri hatırlatıyor. Aynı ağızdan çıkan kelimeydi ya,  “ölü” ve “kelle” yerine sınır ötesinde ülkesi için can verenlere neden “şehit” denilemiyor?

Ey iktidar, gerçekleri saklamayın milletten, belki korkuyorsunuz da açıklayamıyorsunuz ancak unutmayın ki hiçbir gerçek gizli kalmaz, er veya geç ortaya çıkar. Ve de bugün gerçekleri saklayanlar er veya geç yargılanırlar.


ACABA GERÇEK Mİ?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı’ndan Koronavirüs ile ilgili bir açıklama yapıldı. Bazı sınır kapılarının kapatılmasının yanında Türkiye’de herhangi bir olay görülmediği açıklamada dile getirildi.

Açıklamada “Çin Halk Cumhuriyeti’nde ortaya çıkan Koronavirüs salgınıyla ilgili Türkiye Cumhuriyeti Devleti, başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşları vasıtasıyla gereken bütün önlemleri almaktadır.

Salgının ülke sınırları içerisine bulaşmaması için tüm çalışmalar ve tedbirler titizlikle yürütülmektedir” denildi.

Şehit sayılarının gerçekten kaç olduğunun açıklanamadığı iddia edilen Türkiye’de virüsten hasta olup olmadığının saklanıp saklanmadığını nereden bileceğiz. Medya üzerinde bu konularda bir baskı var mı yok mu bilmiyorum ancak olmadığına da inanmak istiyorum.


GÜNÜN SÖZÜ

Bütün yerler, gökten aynı uzaklıktadır. (Robert Burton)