bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Galip Sayılır Bu Yolda Mağlup
Yazarlar // 19 Ekim 2014 Pazar 00:00

Ragıp GÖKER

Eşit şartlarda değildik.
Maç eşit başlamadı çünkü,  bir yarısını da bir eksik oynadık ama 11’e 11 oynasaydık yenerdik inanın.
Hani nasıl denir ‘galip sayılır bu yılda mağlup’ öyle yani.
Bizim savunmacılarımız o eski Rus Tankları gibi.
Oldukça ağırlar maşallah.
Ahmet Burak Solakel’in, ağrıları olmasına rağmen iğne vurulduktan sonra sahada yer almak istemesini anlayışla karşılayabilirim.
Ama o kardeşime bir-iki söz söylemek isterim.
Canım kardeşim, durumunu senden daha iyi kimse bilemez ağrın varsa sahaya çıkma.
Bak kaçırdığın o adamı kovalayamadın güzel kardeşim. Arkadaşın Tuna Üzümcü zaten ağır adam, bire bir kaldığında her oyuncu onu geçer ki, golde de, penaltı pozisyonunda da öyle oldu.
Ben her maçta ‘’Bir Umar’ımız daha olsa’’ diye geçiririm aklımdan. Ama dün Antalya’da bir-iki oyuncu hariç ‘Aslanlar’ gibiydi hepsi.
Ah Doğan…
Vah Doğan…
Sana ne desem bilmem ki.
‘‘Samsun’un çocuğusun, altyapımızdan yetişmişsin’’ diye sana iltimas edesimiz var ama be çocuk, olmaz ki, böylede yapılmaz ki.
Aklını başına devşir çocuk.
Öyle Galatasaray falan seni izliyor diye ayakların yerden kesilmesin. Rakibine dirsek falan atan bir oyuncu var Galatasaray’da. Bu türden hareketleri yapan Felipe Melo varken seni Galatasaray’a almazlar.
Sen topunu oyna çocuk.
Yazık edersin sana emek veren başta Anana, Babana ve dahi hocalarına.
Yazık değil mi onların emeklerine.
Bir oyuncu kötü oynar ki; dün iyi de oynuyordun, o hareketi yapmanın makul bir gerekçesini nasıl anlatırsın onu bilmem ama arkadaşlarının emeklerine yazık olmuşsa, bunun tek sebep olanı sensin unutma.
Samsunspor bir kişi eksik kalmasına rağmen yediği üçüncü gole kadar maça asıldı.
Maçın ilk on dakikasından sonra oyunun kontrolü genellikle Samsunspor takımındaydı. 10 kişi kalmalarına rağmen oyunu forse ettiler ve 2-0 geriye düşmüş olsalar da oyundan kopmadılar.
Erhan Altın’ı oyuna müdahalesinde başarılı bulduğumu belirtmek isterim ama onu, elinde Fatih Kılıçkaya gibi bir oyuncu varken, oyuna Tuna Üzümcü ile başlaması nedeniyle eleştirebilirim. Erhan Altın’ın Doğan atılmamış olsaydı ben o değişikliği yapacağına da inanıyorum.
Antalya bu maça çıkarken Lig’in lideriydi, bizi yenerek sevinmiş olabilirler ama 3 puanı hak eden bir oyun oynamadıklarını da söylemeliyim.
Sözün özü
Yazık oldu bizim çocukların emeklerine ve alın terlerine…