bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Galibiyet ve Üç puan
Yazarlar // 26 Ocak 2021 Salı 15:42

İsmail BAŞARAN

Samsunspor kendi evinde çok önemli ve rakibi Altay karşısında bir golle üç puan aldı. Sonuca bakılırsa bu bir başarıdır, ancak oyuna ve takım kurgusuna bakılırsa adeta bir fiyaskodur.

Samsunspor’un eldeki futbolcularını verip yerlerine yenilerin alınması ancak galibiyetin eskilerden ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın inadı yüzünden kulübede beklettiği sonlara doğru oyuna aldığı İlyas’ın adrese teslim bir ortasıyla gol geldi. Gelen sadece gol eğildi, Samsunspor’un şampiyonluk yarışına tutunmasına yol açan sonuçtu.

Soru şu: Sağlam neden eldeki oyuncularla ve bu takımı buraya getirenlerle değil de yenilerde arıyor geleceğini. Futbol bir takım oyunudur, Samsunspor’u birinci lige çıkaranlarda sadece takviye yapılmalıdır. Oysa Samsunspor yeni bir takım kurmanın peşindedir.

Bu yeni kurulan takım belki Samsunspor’u Süper Lig’e çıkarabilir ancak bu uygulama çıkılacak ligde yeterli olmayacak Samsunspor yeni bir takım daha kuracaktır.

Samsunspor’un takım olabilmesi için öncelikle iskeletinin olması gerekmektedir, yeni transferler nokra atışı olarak yapılabilir. Ne oldu Altay karşısında, taraftar dokuz doğurdu. Ertuğrul Sağlam değişiklikleri zamanında yapamadı, karşılaşmada galibiyetten umut kesilirken İlyas oyuna alındı ve gol geldi. Gole kadar kendi evinde pozisyona giremeyen bir takıma yeni transferler yapıldı diye sevinmek karanlıkta iğne aramak gibidir.

Samsunspor’un bir şirket takımı olması Samsunspor taraftarını pek de fazla ilgilendirmez. Taraftar sadece sonuca bakar. Sonuç iyi olursa başarılı olmuş kabul edilirsiniz, sonuçlar kötüyse başarısızsınızdır. Samsunspor taraftarı yine de moralini bozmasın, yer ne kadar tribünden izleyemiyorsa da takımı desteklemeyi sürdürmelidir.