bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Futbol 90 Dakika Oynanır
Yazarlar // 18 Mart 2019 Pazartesi 21:23

İsmail BAŞARAN

Bayrampaşa karşılaşmanın ilk dakikalarında Samsunspor’un kalesi önünde baskı kurmaya çalıştı ancak daha üçüncü dakikada kaptırdığı bir topla kalesinde tehlike yaşadı.
Samsunspor karşılaşmaya erken gol atabilmek amacıyla başladı. Birinci bölgeyi üç, ikinci bölgeyi üç oyuncusuyla kontrol ederken üçüncü bölgede ise dört futbolcuyla gol aradı.
11. dakikada Nuri Güray mücadelesinde bir omuz hareketini penaltı saymadı ve Samsunspor’u belki de bir golden etti. Pozisyonun tekrarını izleyenler bariz faulü yani verilmeyen penaltıyı izleyeceklerdir. Bu pozisyon da “Samsunspor üzerine garip oyunlar mı oynanıyor” sorusunun sorulmasına yol açtı. Hakem Birincioğlu pozisyonu defalarca izlemeli ve elini vicdanına koyup kendi kendine Samsunspor’un penaltısını neden vermediğini sormalıdır. Bu yarıda Samsunspor topa daha çok hakim olan ve gol arayan taraftı.
Bayrampaşa karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Samsunspor’u kendi sahasına hapsedip kontrataklarla gol arar duruma düşürdü ve topa daha fazla hakim oldu.
Samsunspor on kişi kaldıktan sonra kendi sahasından ve orta alandan çıkmakta zorlandı. Bulunan bir boşlukta da İlyas kalenin önünde boş duran arkadaşını göremedi sanırım kaleye vurmakla yetindi.
Karşılaşmanın hakemi Bülent Birincioğlu kim tarafından bu karşılaşmaya ne için gönderildi bilmiyorum da gözlemcinin raporunu bekleyeceğim.
İşte o zaman Samsunspor kimlerin oyununa geldiğini, hakemlerin mi yoksa arkalarında olan birilerinin mi anlayacağız.
Samsunspor’un oynama ve galip gelme isteğini rakip Bayrampaşa oyunu durdurup soğutmaya çalıştı ve bunda da başarılı oldu.
Sonuç olarak Samsunspor hem dışarıda hem de içeride hakem kurbanı oldu.
Bayrampaşa, Samsun’dan puanı oynaya oynaya değil de yata yata aldı, bu yatmalara da hakem Bülent Birincioğlu göz yumdu. Okan 90 artı birde Samsunspor 1 -0 öne geçti, bu gol sadece üç puan değil belki de bir üst ligin habercisi oldu.
Bahattin topla buluştu, Bayrampaşa’ya son tokadı vurdu, futbol zaman çalmakla oynanmaz dedi adeta.