bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Furkan'ın Dönüşü
Yazarlar // 22 Nisan 2019 Pazartesi 23:16

İsmail BAŞARAN

Türkiye Spor Yazarları Derneği 56 yaşına bastı. Samsunspor karşılaşmaya TSYD’yi kutlayan bir pankartla çıktı. Taraftar dünkü karşılaşmaya sanırım yeteri kadar ilgi göstermedi. Tribünler dolmadı.

Bunun nedeni herhalde şampiyonluğun riske girmesiydi.

Oysa bir yarışta birinci gelmenin iki nedeni vardır. Birincisi şampiyonluğa inanmak, ikincisi ise yarışta birinciyi geçebilmektir. Samsunspor’da sakatlık ve cezalar nedeniyle Semih Beyaz, Samsunspor atakta iken kaleye gitmekte olan topu engellemek isterken büyük bir sakatlık geçirdi. Uşakspor’daki bu mecburi değişiklikten sonra Samsunspor oyuna daha fazla ağırlık koydu.

İlk 15 dakikada Samsunspor oyunda rakibine hâkimiyetini kabul ettiremedi, saman zaman da kendi kalesine doğru oyun kurmak istedi. Konuk ekip oyunu kendi sahasında kabul etti ve Samsunspor’un üzerine geldiği anlarda da çabuk ataklarla ev sahibi takımın kalesinde gol aradı.

İlk yarıda Samsunspor Samet ve Abdülkadir ile iki kez gole çok yaklaştı ancak başarılı vuruş yapılamadı. Samsunspor arzuladığı gole 21. Dakikada Erhan Şentürk’le kavuştu. Golden sonra taraftar da oyuna ağırlık koydu ve takımı alkışlamaya başladı.

Bu arada Uşakspor atağında Furkan çıkarak bloke edebileceği bir topu seyret,  ancak yaptığı hatayı ikinci hareketle engelledi. Samsunspor 30. Dakikada üst üste iki pozisyonda tam da çizginin üzerinde üst üste iki pozisyonda gole izin vermedi. 34. Dakikada Samsunspor kontratağında Bahattin takımını attığı golle rahatlattı.

İlk yarı da Samsuspor’un 2 – 0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da Samsunspor’un üstünlüğüyle geçti. Bu yarıda da gol arayan ve topu oyunda tutmaya gayret eden ev sahibi Samsunspor’du. Kırmızı Beyaz Siyahlı ev sahibi takım 2-0’lık üstünlükten sonra sonuca razı olur gibi görüldü. Konuk Uşakspor’lu futbolcular da oyunu sahasında kabul etti ve golü kontrataklarla aradı ancak barılı olamadı.

72. dakikada Samet durumu 3-0’a taşıyınca hem takım hem de taraftar rahatladı. Bahattin iyi takıp ettiği topu takımının 4. golü olarak filelere gönderdi.

Samsunspor dört gollü bir skorla üç puanın sahibi olurken, Furkan’ın dönü de muhteşem oldu. Takımın yıldızları sadece Bahattin ve Furkan değildi, takım olarak kazanmaya odaklanmışlardı.