bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Evde Hayat Nasıl?
Yazarlar // 18 Nisan 2020 Cumartesi 19:36

İsmail BAŞARAN

Geçen hafta sonu meydana gelen kargaşanın önüne geçilmesi amacıyla bugün ve yarın için sokağa çıkma yasağı önceden haber verildi. Nasıl iyi oldu mu, içinizde sokağa çıkan var mı, yoksa kurallara uyuluyor mu?

Evde hayat çok zor, işte o nedenle evde kalmak zorunda olanları şöyle bir düşünün sonra karar verin neler yapacağınıza. Öncelikle özellikle erkekler ev işlerinde hanımlara yardımcı olun, bunu isteyerek yapın yoksa zorunlu hale geliverirsiniz sonunda. Alın elinize bezi varsa tozları silin, bulaşık yıkayın, süpürün, TV seyredin, en önemlisi de kütüphanenizden çıkarın bir kitap okuyun. Varsın o kitabı daha önce de okumuş olun.

Dünya ekonomisinin kimler tarafından nasıl yönetildiğinin yer aldığı kitaplarla başlayın okumaya, sonra da o yönlendiriciler tarafından nasıl kandırıldığınızı anlamak için uğraş verin. Aman ha, ev halkına sözlü veya fiili şiddette bulunmayın.

Bu arada size bir soru sorayım ve kendi kendinize yanıtını verin: Banka hesaplarınıza vaat edilen paralar yattı mı? Telefonunuza iki üç tane maske alabilmeniz için mesaj geldi mi? Hayır mı, evet mi cevap verin. Bana değil önce kendinize cevap verin. Maske için henüz mesaj gelmedi, belki de kazandan düşürdüler beni.

 

FEDERASYONUN OYUNU MU?

Futbol Federasyonu bir türlü karar veremiyor, ligler oynanacak mı yoksa böyle tescil edilecek mi?

Bu sorunun yanıtını Futbol Federasyonu yöneticileri de bir türlü veremiyor. Nedeni basit. Eğer olduğu gibi kabul edilip şampiyon ilan edilecekse Trabzonspor şampiyon olacak ki İstanbul akımları ayağa kalkacak. Şayet o takımlardan birisi Ligde ilk sırada olsaydı Şampiyonluk çoktan ilan edilmişti.

Konu Samsunspor’u da direkt olarak ilgilendiriyor. Eğer bu şekilde onaylanırsa Lig’ler Samsunspor bir üst Lig’e çıkmış olacak. Ya böyle olacak ya da bu sezon yok sayılacak ve İstanbul takımları yine kazanmış olacaklar. Bu hak yemektir ve hak da hakkı elde etmiş durumdaki takımlara verilmelidir. Futbolseverler artık bu oyunlardan bıkmış durumda.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Ağaçlar ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yere düşmeye mahkûmdur. Çin Atasözü