bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Eskiler ve Yeniler!
Yazarlar // 21 Ocak 2019 Pazartesi 23:34

İsmail BAŞARAN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu Samsun’da partisinin belediye başkan adaylarını açıklamakla kalmadı aynı zamanda ortak MHP’nin de adaylarını açıkladı.

Açıklar tabi bunun adı ittifak. Ancak ne hikmetse Cumhur İttifakını adaylarının MHP kanadı da AK Parti tarafından açıklanıyor. Bunun adına ittifak değil de iltihak denmez mi? MHP, AK Partinin emri altına girmiş sayılmaz mı?

MHP Genel Bahçeli ve MHP yöneticileri ile tabanı bu işi kabul etmişse ittifak olmuş iltihak olmuş bana ne değil mi?

Adaylar açıklandı, ya eskiler ne yapacak, isimleri unutulacak mı?

Bazılarınınki unutulacak bazılarınınki ise hatırlarda kalacak. Hatırlarda kalacak olanlar da kalıcı yatırımlar yapanlar olacak, ilçelerinin ekonomisini geliştirmek için uğraş verenler olacak.

Ya hamam yapıp da aday gösterilmeyenler?

Onlar da hamam sefası sürecekler bundan sonra.

Eskiler de yeni gelecek olanlar da hem kendi mal varlıklarını hem de yakın çevrelerinin mal varlıklarını açıklamalıdırlar. Yoksa insanların kafalarında soru işaretleri kalıyor.

Bu arada Samsun’da, Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) 2019 yılı ilk iş yemeği toplantısı, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'in katılımıyla Yelken Kulüpte gerçekleşti geçtiğimiz günlerde.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir orada “yatırımcının önünü açmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Aklıma “daha önce yatırımcının önüne taş mı konulmuştu” sorusu geliverdi.

Seçim olacak ve Samsunlu, kendilerine hizmet edecek olan belediye başkanlarını seçecekler. Bu belediye başkanları da kendi kadrolarını kuracaklar.

Samsunlular belediye başkanlarını seçerlerken, yarının bu şehrin geri kalan ömrünün ilk günü olduğunu unutmazlar umarım.

Bir not daha: Seçmen tarafından değil de parti tarafından seçilmiş olanlar partinin isteklerini yerine getirirler, halkın isteklerini ise es geçerler, bu da unutulmamalıdır.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Haksızlıklara baş kaldırmayanlar, onlardan gelebilecek her türlü kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali)