bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Erdoğan'ı Dinlerken
Yazarlar // 4 Ocak 2022 Salı 07:40

İsmail BAŞARAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yılın ilk günü ekonomik verilerden açıklamalarda bulunurken

“Türk ekonomisi yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla gelişimini sürdürüyor. İhracatın büyümemizde payı oldukça yüksek…” demiş. Sayın Erdoğan kendi söylüyor ve kendini söylediklerine inanıyor da vatandaşlar arasında AK Partililer hariç inanan var mı diye yanındakilere soruyor mu acaba?

Gerçi sorsa da kimse sesini çıkamayacak ve “Siz haklısınız efendim” diyecekler, çünkü Sayın Erdoğan’ın yanındakileri pek de dinlediğine inanmıyorum, çünkü hareketler bunu gösteriyor. Erdoğan’ benim gibi yanındakiler de tam olarak anladığını sanmıyorum, sadece “Haklısınız efendim” diyorlardır. Ben ne mi yapardım yanında olsaydım, aynen bugün yanındakiler ne yapıyorsa onu yapardım. Aynen kendisinin ABD Başkanı’nın yanında gürleyip sonra da ABD’nin dediklerini yaptığı gibi… Yeni yılın ilk gecesinde milleti zamlara uyandırdı ya Sayın Cumhurbaşkanı, partisi ve kendisi sandığa gidince acaba nasıl uyanacak sabaha? Gerçekten merak ediyorum bunu.

Türkiye’de bugünden itibaren seçim olabileceği inancımı yitiriyorum, çünkü vatandaş tamamen sindirilmiş durumda. Türkiye ilk defa krizlerin altında ezilen değil, krizleri yöneten hatta krizleri fırsata çeviren bir ülke konumuna gelmiştir deniliyor ya, buna nasıl inanıyor insanlar merak ediyorum… Krizlerin altında ezilmiyormuşuz, bunun adı tamamen bir zırvalıktır. Akıl tutulmasıdır kısacası, Türkiye’de buna gerçekten inananlar vardır mutlaka da sayıları ne kadar acaba?

Allah uzun ömür versin, Sayın Cumhurbaşkanı sağlık sorunlarını öne sürüp aday olmayacağını açıklarsa ortada AK Parti kalır mı dersiniz? İşte o zaman görürüz düğmelerin iliklenip iliklenmediğini.

BEŞİNCİ AŞI

Birkaç gündür sağlık kontrollerim için 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde katlar ve servisler arasında gidip geliyorum. Allah’a çok şükür tamamladım bu geliş gidişleri ve doktorların verdiği moralle yeniden hayata döndüm. Hastaneden eve dönünce de yine başladık bazı gerçekleri görmeye. Bu gerçeklerden birisi Hakan Kardeşimin evinin önündeki cenaze töreniydi.

Allah rahmet eylesin, gönderdik kendisini huzur âlemine. Hakan’ın gittiği yerde veremeyecek bir hesabının olmadığını sanıyorum, iyi insandı, Allah Rahmet eylesin, yakınlarına ve ailesine de sabır versin yaradan.

Beşinci aşı dedim ya, bu aşı karşıtlarının ne zaman aşılarını olacaklarını halkın içinde bizleri tedirgin ederek dolaşmayı ne zaman bırakacaklarını da merak etmiyor değilim.

GÜNÜN SÖZÜ

Gerçeğe ancak tek yoldan gidilir, ama ondan uzaklaştıran binlerce yol vardır. (La Bruyere)