bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ekonomi Gerçekten İyi Mi?
Yazarlar // 3 Temmuz 2020 Cuma 08:22

İsmail BAŞARAN

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ekonominin iyiye gşitmekte olduğunu söylemiş. İyiye giden acaba kimin ekonomisi? Vatandaşın mı, iş adamlarının ve milletvekillerinin mi?
Köktaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile ekonumiyi konuşmuş. Köktaş, Murzioğlu'na ekonominin iyiye giyyiğini söylemiş, Murzioğlu da bu görüşte herhalde ki fazla ses çıkarmamış.
Sayın Köktaş acaba ekonominin iyiye gittiğini gercekten hissederek mi söylemşiş yoksa vatandaşın neler çektiğini hiç aklına getirmeden taahhüt işleri yapanların ekonomiinin iyiye gittiğini mi kastetmek istemiş?
Sayın vKöktaş'ı tanımasam işadamları için konuşuyor diyeceğim ancak kendisi de tşımacılık sektöründen gelen birisi olarak belki de doğru söylemiştir. iyiyegittiğini söylemek mümkün değil.
Ancak ekonomisi iyi gitmeyen ve her gün daha ucuzunu nerede bulurum diye bakkal bakkal dolaşan vatandaşların, asgari ücretlinin, günlük kazananların ekonomisinin durumu nasıldır? Bunu da biliyor mu Murzioğlu ve Köktaş?
Köktaş ekonominin iyiye gittiğini nasıl söyleyebiliyor ki? üretim toplumu olmaktan çıkarılan tüketim toplumu Haline getirilen Türkiye'de ekonomi nasıl iyiye gider sorusunu bir türlü  anlamıyorum.

İŞİN SONU NEREYE VARACAK?

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, bir ilde birden fazla baro kurulabilmesinin önünü açacak olan düzenlemeye için  "Bir ilde iki tane vali olmaz, aynı yetki ve sorumluluğu taşıyan iki ayrı polis teşkilatı, iki ayrı defterdarlık olmaz "dedi.
Sonra da “Bunun adı Paralel Baro Projesi’dir. Bu düzenlemeye ‘olur’ vermek bölücülüktür ve vatana ihanet”  diye konuştu.Aklıma bir soru takılıverdi, "Bu işin sonucu nereye kadar gidecek?"
Barolardan snra TBMM de ikiye bölünecek mi?
Bir ilde iki vali olacak mı?
İki Büyükşehir Belediye Başkanı olacak mı?
Bugün bu kararları alanlar, yarın iktidari kaybettiklerinde ne diyecekler merak ediyorum.

GÜNÜN SÖZÜ
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki, aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun