bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Dokuz Delik Dolmayınca
Yazarlar // 22 Ağustos 2019 Perşembe 23:49

Ragıp GÖKER

Sonradan delik sayısı ikiye katlanarak 18’e çıkarılsa da, başlangıçta dokuz delikli olarak yaptırılan Samsun Golf Kulübü, Büyükşehir’e yük olmaya başlayınca,  şimdi kiralanmasına karar verilmiş.

Rus mankenler tanıtmıştı oysa.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz bile bir iki deliği doldurmuştu.

Her deliği Rus kızları dolduracak değildi ya.

Kızlar gidince.

Delikleri dolduracak kimse de bulunamadı.

27 Milyon liraya mal olmuştu.

Zamanın Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, köylerden ve ilçe merkezlerinden gelecek gençlerin deliklerini dolduracağı Samsun Golf Kulübü’nün çok önemli yatırım olduğunu söylemişti.

Öyle olmadı ne yazık ki.

Kulübe ne uğrayan, oldu ne de soran.

Beton yığınına dönüştürülen Samsun’daki mahalle aralarında çocuklara ve gençlere, oyun alanlarının bırakılmadığı şehirde köylü çocuklarının golf sporu yapacaklarına inanmış siyaset adamları yetişti bu şehirde.

Kendimiz şanslı mı hissedelim.

Yoksa şehrimin 27 milyon lirasının heba edilmesine mi üzülelim bilemedim şimdi.

27 milyon lira deyip geçmeyin.

Golf kulübüne bu parayı harcanan Samsun'da, Büyükşehir’in SASKİ’si arızalanan pompalarının tamirini yaptıracak parayı bulamadığı için, mavi bayraklı plajlarına kanalizasyon suyu akıtılıyor.

Cumhurbaşkanı’nın talebine uyan eski başkanının yüzde 15 indirim yapmasına rağmen, bütçesini denkleştirebilmek adına Büyükşehir Belediyesinin yeni başkanı seçilir, seçilmez içme suyuna astronomik, sayaç okuma bedeline ise akla ziyan zam yapıldı Samsun’da.

O zam, mahkemelik oldu biliyorsunuz.

Mahkeme de ‘’Gerekçen ne?’’ diye sordu.

Mahkemeye gönderilen açıklamada, belediyenin giderlerini karşılayabilmesi için paraya ihtiyaç duyulduğu anlaşıldı.

Ama kasası tam takır- kuru bakır misali boşalmış Samsun Büyükşehir Belediyesi 27 milyona 18 delikli golf kulübü yaptırmış

Neymiş.

Köylü gençler, golf oynayacakmış.

Golf sopası kaç lira acaba bilen var mı?

Pahalı olmalı.

Bunun için zengin sporu olarak bilinir golf.

Amerika’da falan oynanır.

Kapısından Türk işçisiyle, memurunun, emeklisiyle küçük esnaf ve zanaatkarının kapısının önünden bile geçemeyeceği Antalya’daki bir iki otelin bahçesinde, bir de İstanbul’daki bazı lüks otellerin bahçelerinde bu sporun yapıldığını işitirdim ama Samsun’da köylü gençlerin golf oynayabileceklerini hiç düşünmemiştim.

Birileri bizim yerimize düşünmüş ama.

Sonra ne mi oldu?

Biraz geç olsa da, paramızın sokağa atıldığını anladık.

Geçmiş olsun Samsun.