bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Doğruyu Söyleyeni!
Yazarlar // 11 Haziran 2020 Perşembe 15:13

İsmail BAŞARAN

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun’a geldiği günden beri yaptığı hizmetlerle, özellikle de Samsunspor taraftarlığıyla gönüllere girmişti. Halkın içindeydi, dertleşti, sorunlara çare olmaya çalıştı. Bunları hep kendisi yaptı. İşte bu samimiyet, halka yakınlık siyasilerin hoşuna gitmemiş olmalı ki Valilik görevinden alınıverdi.

Soru şu: Osman Kaymak, hangi milletvekilleriyle anlaşamadığı için mi aniden gidiverdi?

Yoksa Vali Kaymak, Samsun'daki korona vakalarının çoğunluğunun İstanbul'dan gelen vatandaşlardan kaynaklandığını, şu anda hastanelerde 3 entübe ve

6 yoğun bakımda olan hastanın olduğunu açıkladı diye mi alındı görevinden?

Yoksa Türk Bayrağı’na düşkünlüğünü gösterdiği için birilerinin radarına mı girdi. Hatırlamayanlara hatırlatalım: Samsun Valisi Osman Kaymak, Tekkeköy ilçesinde çeşitli incelemelerde bulunduğu sırada bir evin balkonunda asılı Türk bayrağının renginin solduğunu fark etti. Aracı durdurarak bayrağın bulunduğu evi ziyaret eden Kaymak, hane halkına yeni Türk bayrağı hediye etmişti. Bu hareketler birilerinin bir taraflarına battı herhalde.

Şimdi yeni bir valimiz oldu. Yeni gelen Valimiz herhalde sadece iktidarın dertleriyle değil, vatandaşın dertleriyle uğraşır. Makamından çıkar ve Halkın içine girer. Türkiye bakın ne duruma getirildi: Meralarda, yeşilliklerde atlar tepişiyor, ezilen ise çimenler oluyor. Ama tepişen atlar çimenler ezilince aç kalacaklarını şimdi hatırlamıyor, aç kalınca akılları başlarına geliyor da iş işten geçmiş oluyor.

Halk olarak ne yapacağız? Gerçekleri söyleyeceğiz, gözümüzü ve kulağımızı gerçeklere kapatmayacak, bize söylenenlere değil de yaşadıklarımıza güveneceğiz.

Dün itibarıyla yeni bir döneme girildi Türkiye’de. Sokağa çıkışlar yeniden düzenlendi, müzeler açıldı. Bu arada Samsun’daki Bandırma Vapuru Müzesi de yeniden ziyarete açıldı.

Bu müzenin açılışında dikkat edilmesi gerekenler ise sosyal mesafe ve maske uygulamasına önem vermek olmalı. Özellikle kapalı alanlara girişlerde yoğunluk yaşatılmamalıdır.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır. Mustafa Kemal ATATURK