bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Doğaya Zarar Vermeyin
Yazarlar // 7 Ekim 2020 Çarşamba 16:19

İsmail BAŞARAN

Samsun'un Kavak ilçesi Bekdemir mahallesine Büyükşehir Belediyesi'nin kuracağı belirtilen taş ocağı, vatandaşların tepkisini çekti. Vatandaşlar şantiye alanında eylem yaptı

Taş ocağının hiçbir kurala dayanmadan yapıldığını ileri süren vatandaşlar, projenin doğaya zarar vereceğini, bölgede tarihi kalıntıların zarar göreceğini öne sürerek, iptal edilmesini talep etti.

Vallahi Büyükşehir Belediyesi’nin ne yapmak istediğini bir türlü çözemedim.

Yılmaz döneminde yapılanları yıkmaya çalışıyor, Kuş Cenneti’ne yani milli parka otel yapmayı düşünüyor, Yat Limanı’nı doldurmaya çalıyor. AK Parti’nin daha önce Samsun’u yöneten şahısları acaba doğaya zarar verdiler de Demir bunları mı düzeltmeye çalışıyor?

Bakanlığı döneminde Samsun’un Canik İlçesini ikiye bölen Demir'in Belediye Başkanlığı dönemindeki amacını çözebilen var mı?

Büyükşehir Belediye Meclisi yok mu, buradan hiç mi aykırı ses çıkmıyor? Belediye Meclisindeki AK Parti’li üyeler de biat mı ediyor hep? Taş ocağı yap, yapılanları yık, bu ile bu kadar da hoyrat davranma be başkan.

 

YORULMAYIN BİZ GELİYORUZ

Son günlerde adından çok söz edilen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş belediyede yeni bir proje başlattı. “Projenin adı siz yorulmayın biz geliyoruz” şeklinde.

Demirtaş proje için “yerinde çözüm yerinde hizmet” olduğunu dile getirdi. Anladığım kadarıyla vatandaşın sorunları yerine gidilerek dinlenecek ve çözümüne çalışılacak. Bu uygulamayla belediyeye gelerek vatandaşın işinden gücünden zaman kaybı da önlenmiş olacak.   Toybelen’den başlandı hizmet çadırı. İlkadım sakinlerini de bir sevinç aldı, “umarız mahallelerimizde çöpler zamanında toplanır” demeye başladılar.

Vatandaş böyle diyorsa İlkadım kent merkezinde çöplerin toplanmasında bir sorun var demektir, yakın zamanda bu sorun da çözülebilir herhalde. Sayı Demirtaş hizmet çadırının her hafta bir mahalleye misafir olarak sorunları çözüp hizmet getireceğinden bahsediyor.

Çadır ilçe merkez mahallelerinde de kurulacak mı başkan? Kurulursa sorunları siz mi çözmeye çalışacaksınız topu Büyükşehir Belediyesine mi atacaksınız vatandaş merak ediyor da…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Gençliğin ruhunu, işlenmeyen bir tarla gibi kendi haline bırakırsanız, orada ısırganlar, dikenler yetişir. (Snellman)