bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Diriliş
Yazarlar // 30 Ocak 2017 Pazartesi 12:35

Ragıp GÖKER

"Güneş her sabah yeniden doğar, her yeni gün taze bir başlangıçtır"

Saadettin Çulcu'ya ait bu söz, ülkemin insanlarına umut aşılamak amacıyla Yazı İşleri Müdürlüğünü yaptığı eski Tecüman'ın logosunun hemen üstüne yerleştirilmişti.

Ülkem gibi Samsunspor'da zor günler yaşıyor.

Ülkemiz güzel günler görecek, buna dair umudumu hiç bir vakit yitirmedim.

Atatürk'ün şehri Samsun'un, 'Atatürk Armalı' ülkemdeki tek takım olan Samsunspor'dan da umudumuzu yitirmedik elbette.

Ölümden sonra da hayatın devam ettiğine dair ilahi emre iman eden inananlar olarak, mazisi başarılarla dolu Samsunspor da küllerinden yeniden doğan 'Anka Kuşu' misali eski gücüne kavuşacaktır şüphesiz.

"DİRİLİŞ" adını verdiğimiz bu sürecin ilk karşılaşması olan Yeni Malatyaspor maçı, kar engeline takılmasın diye taraftarların imeceyle kar temizliğine katılmaları da bu inancın işaretidir.

Bu inancın başarıyla taçlanması için de 8'i yenilerden kurulu takımın saha içi performansını beklemek kalıyordu bize.

Maça iyi de başladı Samsunspor.

Murat Gürbüzerol'u kulübeye çeken Özköylü, sağ uçta  formayı Vedat Bora'ya vermiş ama Kone'yi sola çekip, Göksu'yu nokta santrafor oynatma planını doğrusu ya anlayamadım.

Bu kadroda santrafor oynayacak tek oyuncunun Kone olduğunu düşünürüm ama ikinci golün oluşumunda Göksu'nun, sırtı kaleye sırtı dönük durumdayken Kone'ye attığı kafa pası bize "kazanan haklıdır" demekten başka bir söz bırakmadı.

Vedat Bora sakatlanıp çıkana kadar etkiliydi ama sakatlığı yaşadığı o pozisyonda topu Kone'ye zamanında atabilseydi üçücü golü erken bulmuş olacaktık.

İki golümüzü atan Brand çıkınca Göksu, O'nun boşalttığı alana gelirken, Kone de santrafor oynarken, Kone'den boşalan bölgede de, kalan dakikalarda Murat Gürbüzerol oynadı.

Bu arada Kone'nin santrafor oynarken daha etkili oynaması da dikkatlerden kaçmadı. Üçüncü golü de böyle buldu zaten.

Penaltıyı tartışanlar olacaktır ama maç boyunca rakibi baskı altına aldığı gibi Lig'de zirveyi kovalayan rakibini o son dakikalarda Ahmet Aras'ın yarattığı pozisyonlar dışında ceza alanına bile sokmayan Samsunspor, bu sezon bir maçta ilk defa 3 gol birden atarak hakettiği bir galibiyet almıştır.

Keyfini çıkar Samsun.