bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Denizli’nin Kuzey Noktası
Yazarlar // 27 Şubat 2013 Çarşamba 13:41

Ragıp GÖKER

Hafta sonları spor yazıyorum.

19 Mayıs Stadındaki maçlara her hafta giderim. Deplasman maçlarını da ya yayınlanırsa Televizyondan ya da sanal ortamdan yani internet yayınlarından izlerim.

Denizli maçı yorumumda da yazdım. Rize maçı sonrası Basın Tribününde yaşadığımız coşku sonucu takımımızın maçlarını deplasmanlarda da izleyip yazma kararı aldık.

Spor Yazarları Temsilcisi Avni Demir ve ona yardım eden Nedim Aydın, bu organizasyonu üstlendiler.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in de iyi bir Samsunspor taraftarı olduklarını bilenlerdenim. Samsun Spor Basınının bu eylemini destekleme kararı almışlar. Bir nevi ulaşım sponsorluğu yani.

‘’Gelir misin?’’ diye sordu arkadaşlar.                                                        

Nasıl ve neyle gideceğimizi sormadan ‘’Gelirim’’ diye yanıtladım bu daveti.

Organizasyonun başlangıcı olmasına nedeniyle bazı aksaklıklara rağmen, iyi geçti bu ilk tur. Her iki Başkan’a bu eylemi desteklemeleri nedeniyle arkadaşlarım adına da teşekkür ederim.

Denizli’nin Kuzey noktasına indi aracımız.

Bu benim Denizli’ ye dördünü gidişim.

Güzel bir şehir. Ankara yönünden girince Organize Sanayi Bölgesinden geçiyor yol.  Güçlü bir sanayi yapısı var Denizli’nin. Tekstile dayalı işletmelerin sorun yaşadıklarını bilmekle birlikte güçlü bir yapı bu.

Denizli güzel ve sakin bir şehir, Geniş Bulvarları ve akıcı bir trafiği var.

Sokak ve caddeleri pırıl pırıl.

Temiz bir şehir, Denizli’ler sokaklarına hiç çöp bırakmıyor olmalılar.

Sokakları kazılıp bırakılmış değil.

Kaldırımları sağlam bi kere, Kaldırımlarda yerinden oynayan tek bir parça yok.

Kaldırımda düşme riskiniz yok yani.

(North Point) Kuzey Noktası, Kutup Yıldızı olarak çevirenlerde var bu yabancı tanımlamayı. Bu iki yabancı kökenli kelimenin bizi ilgilendiren yanı, bizden birilerinin kurduğu bir yapıya adını vermiş olması.

Denizli’de biz Samsunlu’ların gurur duyacağı bir yapı kurmuş Eldemir Kardeşler.

Deplasmana giden takımımız da orada ağırlanıyor.

Biz gazeteciler konaklamadan döndük. Denizli’den ama orada olduğumuz sürede gördük ki; takımımıza ve kulüp yöneticilerimize çok iyi bir ev sahipliği yapmış North Point.

Hemşerilerimin başarılarıyla hep gurur duydum ben.

Ve başarının ödüllendirilmesi gerektiğine inandım hep. Bu bakımdan Fethi ve Süleyman Eldemir kardeşlerinin bu başarıdan dolayı övgüyü hak ettiklerine inandığım gibi