bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR
Yazarlar // 22 Haziran 2019 Cumartesi 11:15

İsmail BAŞARAN

Türkiye uzun bir süredir İstanbul seçimlerine odaklanmış durumda. Aslına bakarsanız siyasiler bu seçimlere odaklanmış da vatandaşın pek de umurunda değil.

Özellikle iktidar tarafı yıllardır yönettikleri İstanbul’u kaybetmeleri halinde ortaya çıkacak harcamaların hesaplarının çıkması korkusunu taşıyor olmalı, işte bu nedenle girilmedik kumpas kalmamış durumda.

Samsun’da işler tıkırında sanki de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere İstanbul’a postu sermiş durumdalar. İktidar ve muhalefet Samsun derneklerini gezip duruyorlar.

Bir de değişik bir seçim öncesi yaşanıyor. MİLLET İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu ile CUMHUR İttifakının adayı Binali Yıldırım başladı çalışmalara ancak bugüne kadar AK Parti işi başka boyut taşıdı. Seçimler Ekrem İmamoğlu arasındaki yarışa döndürüldü. İktidar bunun tehlikesini gözden kaçırdı. Çünkü Ekrem İmamoğlu kaybederse, Ekrem İmamoğlu kaybetmiş olacak.

Eğer Binali Yıldırım seçimi kaybederse, sadece kendisi değil meydanlarda dolaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybettiği söylenecek.

İşte o zaman Cumhurbaşkanlığı seçimleri de sorgulanmaya başlanacak. Muhalefet seçim istedikçe iktidar kaçacak, vatandaş da bu bloğu seçimden kaçanlar olarak anacak yıllar boyunca.

Yarın seçim var, sonuçta bir tara kazanacak, umarım ki kim kazanırsa kazansın millete hesap vermekten çekinmeyenler gelir yönetime.

Ben şahsen, yıllardır APO’ya terörist başı diyen ancak son günlerde affı için uğraş verenlerin kazanmasını istemiyorum.

PARASIZLIKTAN MI DURDU

İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde SASKİ 3 ay önce kanalizasyon çalışması yaptı. Yapılan çalışma sonrasında ise yollara mıcır döküldü. Aşırı yağan yağmurlar sonucunda mıcırlar aktı. Yollarda 30 cm'lik kanallar oluştu. İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş ise SASKİ’nin parası olmadığı için yolu yapamadığını söyledi.

Ben de söyleyeyim ve sorayım: Ulugazi Mahallesi’nin bazı sokaklarında yapılan kazılar var. Kazılar kabloların yer altına alınması için yapılıyormuş, gerekli de olabilir. O zaman sormak gerekir bu kablolar yıllardır neden yeraltına alınmadı da şimdi başladı?

Demirtaş’ın dediği gibi para mı bitti de durdu işler şimdi nasıl odu da yeniden başlandı. Daha önce kaldırım taşı döşenmiş yollara asfalt döküldü şimdi yeniden kaldırım taşı yapılıyor.

Bu bir çalışma değil millet çalışıyor görsün diye yapılanlardır.