bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Demirtaş ve Misafirlik
Yazarlar // 28 Temmuz 2020 Salı 20:39

İsmail BAŞARAN

Samsun siyaseti Necaattin Demirtaş’ın İYİ PARTİ’DE misafir olduğunu açıklamasından sonra “acaba MHP’ye ne zaman geçecek” sorusunu tartışıyor. Necaattin Demirtaş her ne kadar misafir olduğunu söylemesine, MHP’ye geçeceğinin sinyallerini vermesine rağmen henüz daha istifa etmemesinin nedenlerini de açıklamadı. Acaba neden?

MİLLET ittifakından memnun mu değil, yoksa MHP’nin yani CUMHUR İttifakı’nın kendisini aday göstermemesine mi sinirlendi ve bunu üzerinden mi atamadı ancak gönlünde halen sakladığını bu dile getirmek istedi. Kısaca Kavaklıların bile kendisine yüz çevirmeye başlamasına mı içerledi de gündemi değiştirmek istedi.

Bazı gruplar Demirtaş’ın seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirmemesinin kırgınlığını ve eylemlerin artmasından sıyrılmanın limanı olarak istifayı mı seçeceğini tartışa dursun, eğer Demirtaş böyle bir yolu seçerse siyasi geleceğinin de önüne taşları kendisi koymuş olacak. Daha da önemlisi kendisini destekleyen hemşerilerini bile satmış bir siyasetçi olarak Samsun siyasi tarihine geçecek.

Bundan sonraki seçimlerde hemşerilerinden nasıl oyu isteyecek? Belki de “Benden sonrası tufan” mantığıyla hareket ediyor ve yaş ilerlediği için siyasetten çekilmenin yollarını arıyor.

Benden hatırlatması eğer böyle düşünüyorsa giderayak “Satan” olarak akıllarda kalmamalı ve yerinde kalacağını açıklayıp yanlış anlaşıldığını seçildiği partiyi satmayı düşünmediğini dile getirmelidir.

 

ZABITAYA YENİ GÖREV

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan bisikletli zabıta ekipleri Atakum sahilinde haftanın her günü 24 saat denetim yapıyor.

Buna anlam vermeyenler de var ancak zabıtlar o bölgede neyi demetliyor? Satışları mı, fiyatları mı, temizliği ve hijyeni mi, ya da sosyal mesafeyi mi?

Herhalde vatandaşı korkutmak için değildir, ancak bir iyi tarafı hem bacakları güçlenecek, hem de araç giderleri, akaryakıt giderleri azalacak. Kasa kuvvet deyip belediyenin giderlerini azaltmak buna derler işte. Bu da yeni yatırımların gerçekleşmesine yol açar.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Güzel gençler doğanın rastlantı sonucu yaratılmasıdır; güzel yaşlılar yaşlanmasını bilen sanat eserleridir. (Walter Winchell)