bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Demirtaş Proje miydi?
Yazarlar // 6 Temmuz 2020 Pazartesi 23:46

İsmail BAŞARAN

İlkadım Belediyesi’nde Kazan İyice Kaynıyor, kazan değil hatta kazanlar kaynıyor. İlkadım Belediyesi’nde son günlerde kazan iyice kaynamaya başladı. Önceki gün “İş vaadiyle kandırıldık” diyen Başkan Demirtaş’ın destekçisi bir grup, bu defa belediyeye geldi. Demirtaş’la görüşmek isteyen grup, korumalarla tekme tokat kavgaya tutuştu. Bem-Bir-Sen Başkanı Gayretli de “Mobbing iddiaları var” diyerek, suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın iddiaya göre 31 Mart yerel seçim sürecinde bayrak asma, miting düzenleme, meşale yakma gibi gece gündüz dur durak bilmeden mahalle mahalle sokak sokak çalışan yaklaşık 40 kişiye ‘sizi işe alacağım’ sözü verdi. İddialar böyle, söz verildi ancak aradan geçen zaman zarfında sözler yerine getirilmediği gibi bu konuda bir ışık bile yanmadı. Bunun üzerine de Demirtaş ile karşı karşıya kaldı o çalışanlar. Seçim zamanı çalışanlar şimdi kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyor.

Bu arada işçilere verilen sözleri tutmayan Demirtaş’ın da İYİ Parti’den istifa edip yönünü eski partisi MHP’ye çevireceği iddiaları da dolaşıyor.

Bu söylentilerin ışığında akıllara şu soru geliyor: Demirtaş’ın İYİ partiden adaylığını koyup MİLLET İTTİFAKI’ndan seçilmesi bir projemiydi?

Yani işin perde arkasında “git seçil sonra gelirsin böylece MİLLET İttifakı’nı içerden vurmuş oluruz” düşüncesi mi yatıyordu. Eğer Demirtaş geçiş yaparsa bu iddialar da gerçek olacak.

İsim vermeyeceğim, konuştuğum bazı Kavaklılar var ki Demirtaş en çok bu insanlara inanıyordu, inancı da gerçekleşti. İşte bu Kavaklılar yatay geçiş durumunda Necattin Demirtaş’ın siyasi hayatının sona ereceğini iddia ediyorlar.

Cervantes’in bir sözünü hatırlatayım Sayın Demirtaş’a: Yükseklere çıkmaktan kaçın, çünkü insanın düşemeyeceği hiçbir yükseklik yoktur.


SİYASİ GELECEK NEREDE?

Samsun’da İYİ Parti İl Başkanlığı için aday sayısı günden güne artıyor. Bunun nedeni ne ola ki?

Gelecek İYİ Parti’de görüldüğü için mi akın var bu partiye yoksa gündem yaratmak için mi bilemem de bir siyasi parti il başkanlığı için aday sayısının fazla olması sevindirici olduğu kadar düşündürücüdür de. Neden İYİ parti’ye bu akın? Kişilerin siyasete bir yerinden girmek düşüncesi mi yoksa geleceğin İYİ Parti’de olduğunu görmeleri mi?

Unutulmasın ki önümüzdeki seçimlerde sahaya iki siyasi parti daha girecek. Bu partiler de özellikle İktidarın Büyük ortağı AK Parti tabanından oy alacak. Yani sadece İYİ Parti değil söz sahibi olacak olanlar çoğalıyor. Biraz da yeni kurulan partilere bakmak gerekir. Bekleyip göreceğiz hangi partinin tabanından oy alacaklar veya kendilerine yeni taban mı oluşturacaklar?


GÜNÜN SÖZÜ

Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek. (Pitigrilli)