bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Değişen Koltuğa Oturan
Yazarlar // 21 Mayıs 2019 Salı 00:12

İsmail BAŞARAN

Seçimler yapıldı Samsun’un iki ilçesinde başkanlar değişti. İki ilçede oturanların sayısı da bir ayni fazla, iki büyük belediye aslında bunlar. Atakum ve İlkadım’dan bahsediyorum.
İkisi de AK Parti’deydi. Şimdi birisi CHP diğeri ise İYİ Parti’de… Başkanlar koltuğa oturmadan yani seçim döneminde vatandaşa söz vermişlerdi, hesaplar incelenecek ve vatandaşa duyurulacaktı. Bir taraftan ödemeleri askıya alan yeni başkanlar diğer taraftan herhalde hesapları incelettiriyorlardır. Yeni başkanlar bu arada çalışana borçlarını ve maaşlarını ödeyebilmek için de uğraş veriyorlardır.
Ancak çalışanlar maaşlarını alamamaktan yakınıyorlar. Bu yakınmaları başkanlar da duyuyorlardır.
Yakın zamanda sadece duymakla kalmayıp çözüm üreteceklerdir ve çalışanların maaşlarını geciktirmeden ödeyeceklerdir herhalde.
Çözüm üretilmediği taktirde ne olacak söyleyeyim: Başkanlar gözden düşeceklerdir. Çalışanların tencerelerinin kaynamaması herhalde iyi bir sonuç doğurmayacaktır. Unutulmamalıdır ki boş tencere iktidarları değiştirmektedir. İktidarların yanında Belediyeler ne ola ki değil mi?
İlkadım ve Atanmamdaki belediye başkanlarının değişmesinin temel nedeni de çalışanların evlerindeki tencerenin zor kaynamasından kaynaklanmaktadır.
Benden hatırlatması; Aman ha çalışanların tencerelerini boş bırakmayın, bunun için de maşlarını zamanında ödeyin. Çünkü karnını doyurma düşüncesinde olanlardan verim alabilmek hayalden öteye gitmez.

KORKU DAĞLARI BEKLER

Böyle bir söz vardır halk arasında ve sıkça da söylenir, özellikle de bir korkusu olanların yaptıklarıyla ilgilidir bu.
19 Mayıs Devlet törenleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla bu yıl Samsun’da yapıldı. Samsun gelen siyasi parti liderleri ve Türkiye’nin dört bir yandan gelenlerle muhteşem bir gün yaşadı. Törenlere katılımcılar yüz yıl öncesine gittiler adeta. Liderler birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Bir süre önce ölen Atatürk Düşmanını hastanede ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Cumhurbaşkanı şapkasıyla Samsun’da törenlerdeydi. He koca Mustafa Kemal nasıl da Samsun’a çıkışının yüzüncü yılında herkesi Atatürkçü yaptın.
Önümüzde bir seçim var, insanlar kazanabilmek için kılıktan kılığa giriyorlar. Bunun altında da kaybetme korkusu yatıyor herhalde.

GÜNÜN SÖZÜ
Hiç kimse sizin izniniz olmadan, size kendinizi değersiz hissettiremez. (Eleanor Roosevelt)