bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Cumhur İttifakı Kimden Yana
Yazarlar // 25 Kasım 2020 Çarşamba 02:42

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Suya İndirim Talebi konusu 'Gündemimizde yok' dedi. Demir bu ifadeyi CHP'nin 'Suda TÜFE zammının kaldırılması' talebi üzerine kullandı. Sayın Demir artık Samsun halkının hayatını kolaylaştırmak için neler düşmekte olduğunuzu açıklasanız da vatandaş gerçek niyetinizi öğrense.

Vatandaş ne isterse “gündemimizde yok” diye işin içinden çıkmak istiyorsunuz da bu işin sonunu düşünmüyorsunuz. Size bir konuda hatırlatmada bulunmak istiyorum. TÜFE konusu sadece sizi desteklemeyenlerin faydalanacağı bir durum değildir. O koltuğa oturmanız için size oy verenlerin de bu zamlardan artık huzursuz olduklarını anlama vaktiniz gelmedi mi?

Su a sürekli zam yapıyorsunuz, siz o koltuğa Samsun’da yaşayanların hayatlarını kolaylaştırmak için mi, insanların hayatlarını zora sokmak için mi oturdunuz? Bir başka soru da şu: Samsun halkıyla varsa bir probleminiz anlatın da çözüm yolu bulunsun el birliğiyle.

Ayıptır, günahtır insanlar bu kadar zora sokulmaz.  İktidar uyguladıkları ile vatandaşı yeteri kadar zora sokuyor hiç olmazsa Belediye olarak siz zora sokmayın vatandaşı. Çünkü Samsun halkı yaptığınız uygulamalar ve zamlar yünden patlama noktasına gelmiş durumda.

 

DÜNDEN BUGÜNE

Türkiye’de Hıfzıssıhha Kurumu 1936 yılında kuruldu 1996 yılında ise kapandı. Kurum bu süre içinde aralarında tifo, dizanteri, kolera, veba, meningokok, stafilokok, boğmaca, brusella, BCG, difteri, tetanos, kızıl, karma, lekeli humma, kuduz, çiçek ve grip hastalıkları için aşı üretildi.

Dünkü Türkiye mi daha ileriydi yoksa bugünkü Türkiye mi diye bir soru sormak istemiyorum da durum ortada işte. Bırakın bir salgın aşısı üretmeyi yaşadığımız bu günlerde insanları nasıl evde tutacağımızı, nasıl sağlıklı yaşatacağımızı, bine anlayamadık ve anlatamadık. Alınan kurallar yapboz tahtası gibi oldu. Daha vakaları ve ölüm sayılarını bile açıklayamıyoruz, sahi gerçek ne bilen var mı?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Okurken yalnızca yazarın düşüncelerini dikkate almakla kalmayın, kendinizin ne düşündüğünü de tartın. (N. H. Kleinbaum)