bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Çok Güç Oldu
Yazarlar // 17 Şubat 2019 Pazar 12:36

İsmail BAŞARAN

Samsun spor Ankara’dan üç puanla döndü dönmesine de ilerisi için taraftara umut verecek bir futbol sergilemedi. İlk yarının büyük bölümünde r8akibe üstünlük sağlayan ve topu daha çok kullanma arzusunda olan Karadeniz ekibiydi.
Samsunspor’un ilk yarıdaki baskısı sonucu Ankara Demirspor sahasından güçlükle çıktı ancak Kırmızı Beyaz Siyahlı Karadeniz ekibi üçüncü bölgede topu iyi kullanamadı ve golü bulamadı.  Bu yarıda Samsunspor atak üstünlüğünü elinde bulundurdu ancak sonuca gidemedi.  Samsunspor topu çok seven oyunculardan kurulu, bu da takımın kontratağa çıkmasını engelliyor. Ankara’da da böyle bir oyun sergilendi. Oyunun büyük bölümü üçüncü bölgede geçmesine rağmen Samsunspor sut yüzdesi düşük oynadı.
İkinci yarıya iyi başlayan ve hırslı olan taraf Samsunspor’du. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Karadeniz ekibinin golü geldi. Bahattin takımını öne geçirince oyunun rengi ve gidişatı değişir gibi oldu.
Karadeniz ekibi çıkmakta güçlük çeken Ankara Demirspor karşısında savunmaya çekilince üstünlüğü rakibine vermiş oldu.
Demirspor bu dakikalarda Samsunspor’u adeta sahasına kilitledi. İkinci bölgede topa basamayan Samsunspor üçüncü bölgeye de gidemedi ve ikinci golü arayamadı.  B:undan sonraki karşılaşmalarda bu oyun anlayışı taraftarı üzebilir. Teknik ekibin yapması gereken futbolculara top ile rakip arasına girip topa sahip olmasını sağlamaktır.
Sonuç olarak oyuna değil de sonuca sevinmek gerekir. Ancak bu oyun anlayışı hiç de iç açıcı gelmiyor bana.