bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Çocuğun Gördüğü Gerçek
Yazarlar // 26 Nisan 2021 Pazartesi 21:31

İsmail BAŞARAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Lütfiye Dr. Kenan Yılmaz İlkokulu öğrencileri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret etti. Tekkeköy Lütfiye Dr. Kenan Yılmaz İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Mihrap Aktaş, Başkan Togar’dan makamı geçici olarak devraldı ve başkanlık koltuğuna oturdu.

Pandemi nedeniyle çeşitli etkinliklerin yapılamadığı 23 Nisan günü Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın makam koltuğuna oturan Mihrap Aktaş’ın başkan Togar’dan isteği güne damgasını vurdu adeta. Ne mi istedi Mihrap, başkan Togar’dan?

İlçedeki kaldırım işgalleri, parkların çoğaltılması, çöplerin geri dönüşünle ekonomiye kazandırılması ve en önemlisi de engellilere uygun rampaların yapılması ile ilgili konuların çözülmesi için hemen gerekli birim amirlerini arayarak talimatlarını art arda sıraladı.

İlkokul çağındaki bir çocuğun Tekkeköy’ün özellikle de engelli rampalarıyla ilgili eksikliği görmesi ilginç gelebilir. Belki engelli arkadaşı vardır ve okula gelip giderken görmüştür bu kızımız arkadaşının nasıl zorlandığını. Bu kızımızın gördüğü  engelli rampası eksikliğini Tekkeköy Belediyesi’nin bu güne kadar görüp önlem almaması için ardık siz ne derseniz deyin.

Sadece Tekkeköy Belediyesi’nde mi bu eksiklik? Elbette değildir, diğer belediyeler de bu konudaki esikliklerini en kısa zamanda görüp giderirler mutlaka. Belediyelerin ilk görevlerinden biri de vatandaşların zorlukları yenebilmeleri için çalışmak değimlidir?

 

SU SIKINTISI OLMAYACAKSA..

Samsun’un su suyu arttı, yağmur yağdı yönetenler sevindi. İçme suyu barajında sevindiren gelişme 15 milyon metreküpe kadar düşen barajdaki su miktarının yağışlar sonucu 50 milyon metreküpe ulaşmasıyla oldu.

Haliyle sevinenlerin başında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir geldi. Başkan Demir: " 2021 yılında hiç yağmur yağmasa da su sıkıntısı yaşamayacağız" dedi vatandaşın yüreğine adeta su serpti. Gelelim can alıcı soruya: Sayın Başkan Demir, madem Samsun su sıkıntısı çekmeyecek, bu yıl hep artırılan fiyatlarda indirime gidilebilecek mi acaba? Yani yıl sonuna kadar bırakın suya zam yapılmasını indirim uygulanacak mı?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Vatandaş çok bonkör, krizlerin faturasını o ödüyor çünkü…