bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
CHP’de Ne Olacak?
Yazarlar // 5 Temmuz 2018 Perşembe 09:26

Ragıp GÖKER

Şu sıralar sıklıkla CHP’lilerin sorunlarına muhatap oluyoruz.

İki türlü geliyor sorular.

‘’Neler oluyor?’’ diye soranlar da var ancak, CHP’nin gelecekte nasıl şekil alacağını merak edenlerin sayısı, neler olup bittiğini merak edenlerden daha fazla.

CHP’de kılıçlar çekildi.

İnce, ‘’koltuğu bana bırak’’ derken.

Kılıçdaroğlu ise, koltuğu bırakmayacağını, bırakmaya zorlansa bile vuruşmadan çekilmeyeceğini ta en başından belli etti.

Kılıçdaroğlu, teşkilatların kendisine sahip çıkacağına inanıyor.

‘’Delegelerim beni satmaz’’ diye düşünüyor olmalı ama süreci 24 Haziran öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek gerekir.

Köprülerin altından çok su aktı yani.

Dünkü yazımızda da belirttiğimiz üzere bu yolun sonu kurultaya çıkar.

Ajanslar, CHP’nin kalesi olarak bilinen İzmir teşkilatından değişim mesajı geldiğini duyurdular.

Kılıçdaroğlu’na bağlı olduğu düşünülen Samsun teşkilatında da içten içe kazan kaynıyor aslında.

Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Tufan Akçagöz, dün il binasında düzenlediği basın toplantısında kurultay çağrısı yaptı.

Gerçi ani çıkışı partide, olası bir değişiklik sonrası pozisyon alma amaçlı olarak algılandı çünkü Akçagöz, milletvekili listelerinin açıklandığı tarihe kadar Kılıçdaroğlu’na bağlılığıyla biliniyordu ama şimdi bir anda İnce taraftarı oldu.

Aslında şu an için CHP’de birçok kişi pozisyon alma gayreti içersinde.

Kulrutaya gidilir ve Muharrem İnce Genel Başkan seçilirse, örgütün yapısının baştan aşağıya değişeceğini herkes biliyor.

İnce gelirse, ne Bülent Tezcan kalır, ne de diğeleri.

Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu da bir daha listelerde olmayacağını düşünüyordur.

24 Haziran’da yapılan seçim sürecinde ‘İnce Mesajı’ verenlerle, İnce’nin broşürünü bile dağıtmak istemeyenlerin kimler olduğu zaten teşkilat içinde biliniyor.

Olası Muharrem İnce liderliğindeki CHP’de bu ‘İnce Mesajı’ verenler ile Baykalcı guruptan birileri avantaj sağlayacaktır belki ama Samsun’daki en güçlü ismin Hayati Tekin olacağı kesindir.

Çünkü bir önceki kurultayda Muharrem İnce’ye oy veren üç kişiden birinin Hayati Tekin olduğu biliniyor ki, Hayati Tekin İnce’ye destek verdiğini saklama gereği duymamıştı.
Bunun yanı sıra, oy vermeyenleri de herkes biliyor aslında.

Kurultaya gidilirse ki, öyle olacağı da anlaşılıyor, herkes eteklerindeki taşı dökecektir.