bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
CHP ve İddialar
Yazarlar // 22 Kasım 2018 Perşembe 23:36

İsmail BAŞARAN

Samsun’da CHP’nin belediye başkanlığı aday adaylarının başvuruları konusunda bazı adayların başvuruların Genel Merkeze gönderilmediği yolunda dialar var.

Bunlardan birisi de Yakakent ilçesi.

Açıklanan isim Ramazan Şensoy. Ancak iddia eski CHP’li Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar’ın başvurusunun ilçe yönetimi tarafından il başkanlığına dolayısıyla da Genel Merkeze iletilmediği.

İddiada bulunan Bayrakdar’ın kendisi.

Bu konuyu aydınlatmak için Samsun İl Başkanlığı’na giden Bayrakdar aday adaylığı başvurusu için hesaba yatılması gereken paranın makbuzunu göstermesine rağmen İl Başkanlığı’nın kendisinin aday adayı başvurusunun gösterilmediğini ve üstünün kapatılmak istendiği öne sürüyor.

Bayrakdar, aday adaylığı konusunun Parti Genel Merkezi’ne ulaşmamasında İlçe Başkanlığı mı yoksa İl Başkanlığı’nın mı hatalı olduğunu öğrenmek istediğini merak ettiğini söylüyor.

Merakın nedeni sanırım ilçe belediye başkanlığı seçiminin kaybedilmesinde kimin hatalı olduğunun aydınlatılması ve hesabı kime kesileceğinin öğrenilmesi.

Eğer CHP’de de böyle kumpaslar yapılıyorsa ki buna ihtimal vermek istemiyorum, o zaman “Balık baştan mı kokuyor?”  sorusu da cevaplanmalı.

Hem il başkanlığı hem de CHP Samsun milletvekilleri bu işi araştırmalı ve bir sonuca bağlamalıdır.

İlçe başkanı mı yoksa il başkanı mı koltuktan olur bilemem.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım, yani Cumartesi günü Öğretmenler günü kutlanacak.

Samsun’da hangi ölçüde kutlanacağı yolunda bir açıklama yapılmadı. Kutlanacak mı bilemiyorum o nedenle, çünkü okullar tatil o gün.

Yani ne öğrenciler okulda, ne yöneticiler ne de öğretmenler. Belli olmaz belki de bir gün önce kutlanır, belli olmaz çünkü Türkiye’de eğitim bir yerlere doğru gidiyor da ben kestiremiyorum nereye doğru gittiğini.

Bir soru da aklıma takılmıyor değil. Eğer kutlanacaksa Başöğretmen Mustafa Kelam Atatürk’ün adı anılacak mı acaba.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları… Bugünkü üstünlüğüne güvenme. Kimin, kimi yiyeceğine “Suyun Akışı” karar verir. (Kızılderili Atasözü)