bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
CHP Halka Dokunuyor
Yazarlar // 27 Haziran 2020 Cumartesi 00:31

İsmail BAŞARAN

Fatih Türkel’in CHP? Samsun İl Başkanı seçilmesinden sonra Ana Muhalefet partisi halka daha fazla dokunmaya başladı. Yeni yönetimle CHP sahaya çıkmaya ve vatandaşa okunmaya başladı.

Önce Yakakent ilçesinde ardından da diğer ilçelerde Hayır Çarşıları açılmaya başlandı. Bu çarşılara vatandaşın ilgi göstermesi ise bir gerçeği gözler önüne serdi. Nedir bu gerçek hatırlatalım: Türkiye ekonomisinin söylendiği gibi uçmadığı ve dibe vurduğudur. Çünkü ekonomisi düzgün olan insanlar alışverişlerini AVM’lerden yapıyor, ekonomisi bozuk olanlar ise hayır çarşılarının kapısını aşındırıyor. İnsanların artık söylenenlere inanmaktan vazgeçip hayatın gerçeklerini görmeye başladıkları ortaya çıkıyor.

CHP’nin bu atılımını diğer ilçelerde de görürsek şaşırmamamız gerekiyor. Çünkü insanlarımız gerçekten darboğazdan geçiyor. Evdeki tencere zor kaynıyor, bırakın porsiyon sayısının azalmasını sofradaki ekmek bile azalmaya başladı. Buğdayın ithal edildiği Türkiye’de ekmek fiyatlarının yükselmesi kaçınılmazdır ve o da oluyor bu iktidar döneminde.

 

SINAVLAR VE SOSYAL MESAFE

Her ne kadar Sağlık Bakanlığı’ndan ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan açıklamalar yapılmışsa, öğrencilerin sağlıklarının düşünüldüğü belirtilmişse de veliler gerçeklerin söylendiği gibi olmadığını iddia ediyorlar. Sınava giren öğrencilerin sağlıklarının tehlike altına atıldığından bahsediyor. Bir sınıfta toplanan o kadar öğrencinin maskelerini taksa bile korona tehlikesi altında olmayacağını söyleyebilmek mümkün mü?

İşte bu soru velilerin aklını karıştırıyor.

İnşallah sınavlar sonrası vaka sayılarında artış görülmez, yoksa bu işin hesabını kimse veremez.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Evlenmeden önce gözlerinizi dört açarsanız, evlendikten sonra yarı yarıya kapatabilirsiniz. Benjamin Franklin