bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Cadı Avı Mı Başlayacak?
Yazarlar // 8 Haziran 2020 Pazartesi 14:20

İsmail BAŞARAN

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden birisi de Samsun. İktidar verdiği sözü yerine getirdi ve Samsun’da MİLLET Bahçesi yapıp hizmete sundu. Açılışı da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dijital katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gözün aydın Samsun Millet Bahçen oldu, şimdi vatandaşlarımız oraya gidip çayını kahvesini yudumlayacak, kekini yiyecek. “Mutlu bir ülkede yaşıyoruz” diye düşünecek belki de.

O mutluluğu birden bire sönecek çünkü akşam evine giderken eksikleri görecek parasının olmadığını eline cebine atınca anlayacak. Kısaca sabah ve öğleden sonra yaşadığı mutluluk aniden mutsuzluğa dönüşecek.

Samsun’da MİLLET Bahçesi açılışına sevinenler ve açanlar önce yıkıp döktükleri Tekel işletmelerinden çıkan ve açlıkla karşı karşıya kalanların hesabını vermeliler. Sen işyerlerini kapatacak milleti işsiz bırakacaksın sonra da millet bahçesinde çay iç diyeceksin, vatandaşı ekonomiye katkıdan uzaklaştıracak ardından yardıma muhtaç edeceksin, sonrasında da seçim meydanlarına çıkıp size yardı etmiştim deyip oylarını isteyeceksin. Bütün bunları da yeniden iktidarda kalabilmek adına yapacaksın. Bu tür politikaları artık kimse yemiyor.

Sadece muhalefette olanlar değil herhalde AK Partililerin büyük bölümü de yemiyor olacak ki, daha şimdiden AK Parti Genel Başkanının diğer partililerle dersek temasına gireceği tahmin ediliyor. Çünkü gerçek görülüyor, çünkü oyların düştüğü ortaya çıkıyor.

Özellikle de Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşmışken AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mecliste olan veya olmayan diğer siyasi partilerle dirsek temasını sıklaştırılacağı tahmin ediliyor. Meclis üstünlüğünü elinde tutmak amacıyla herhalde yargı yeniden devreye sokulacak ve muhalefetin meclis sandalye sayısı azaltılmaya çalışılacak, bu da üç milletvekilinin vekilliklerinin düşürülmesiyle denendi ancak tutmadı. Vatandaş seçtiği milletvekilinin vekilliğinin tek kişinin isteğiyle düşürülmesine artık olumlu bakmıyor.

Milletvekilleri de “Acaba yargılanmak bir tarafa bir daha aday gösterilmeme kaygısı içinde bulunuyor. Siz bakmayın kimsenin sesini çıkarmamasına gerçek korku bu, çünkü vekillik gidince hesap verme zamanı gelecek. Hele iktidar değişirse “Cadı avı” başlarsa şaşırmayacağım. Bu av mevsiminin gelmesi kimleri korkutuyor dersiniz?

 

BEN DE TC VATANDAŞIYIM

Ömer Çelik doğruyu mu söylüyor yoksa vatandaşı kandırıyor mu? Bunun kararını bir vatandaş olarak ben veremedim. Kocaman Devlet Adamı yalan söyleyecek değil ya o nedenle kararımı vermek için biraz daha bekleyeceğim. Bekleyeceğim, Sayın Çelik’in söylediklerinin doğru çıkıp çıkmayacağını görmektir.

Sayın Çelik, “Koronavirüs süresinde Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan herkese beş bin TL yardım gönderdik” demiş. Ben de TC vatandaşıyım bana gönderilen para ya yolların bozuk olduğundan ulaşamadı veya Sayın Çelik vatandaşı kandırıyor. Çünkü bana böyle bir para gelmedi. Benim gibi para gelmeyenler de yazabilirler bana. Bakalım gerçek mi söylüyor yoksa vatandaşı mı kandırıyorlar yine.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Seni sen yapan başkalarının ayak izleri değil, kendi adımların olsun.